Klatring i klatrehallen i Orkanger
Klatring i Orkanger

KLATRING

Klatring i Norges mest komplette klatrehall

Orkanger har Norges mest komplette klatrehall og tilbyr klatring for alle nivåer. Klatreveggenes høyde og helning varierer sterkt. Dette for å kunne dekke hele spekteret fra lange og kraftig overhengende konkurransevegger, via slakkere treningsvegger, til noe kortere kurs- og nybegynnervegger. Klatring er gøy, sosialt og spennende og vi har mange fornøyde gjester som har prøvd denne aktiviteten! Klatrehallen byr også på buldring, rappellering og mye mer. Du kan lese mer om Klatrehallen og se en 360 graders visning av hallen her: Hjemmeside Klatrehallen.

Klatrehallen ligger ca. 10-15 minutter til beins og 3 minutter med bil fra Bårdshaug Herregård, rett ved Orkangers store idrettsanlegg Idrettsparken og OTI-senteret, som er et hyggelig kjøpesenter med butikker og caféer.

Å ta med gruppen i Klatrehallen trenger ikke å kreve mye tid, og kan for eksempel legges inn mellom dagens arbeidsøkt og middag. Kontakt oss gjerne for å finne ut om dette kan være en passende aktivitet for nettopp din gruppe.

  • Hele året
  • Max antall personer 50
  • Priser på forespørsel

Uformell kveld med grilling eller buffet på vårt koselige uteområde bak hotellet:  Bakgårdskveld.

Pris på forespørsel.

SEND FORESPØRSEL