Inngangsparti Bårdshaug Herregård hotellet

Mandag 27. april åpnet Bårdshaug Herregård for overnatting inkludert en tilpasset og trygg frokost. Hotellets tilbud vurderes fortløpende, ved spørsmål  ber vi deg kontakte oss på telefon 72 47 99 00 eller post@baardshaug.no.

Dersom du prøver å booke rom direkte og det ser ut til at vi har fullt, anbefaler vi å ringe oss eller send oss en e-post. Grunnet smittevernhensyn, har vi sett oss nødt til å begrense antall tilgjengelige rom for direkte bestilling – men det kan godt hende vi har et eller flere hyggelige rom ledig for nettopp deg/dere.

Frokost serveres ved bordet

GRUPPER

Vi tar per i dag imot kurs-/konferansegrupper opp til 28 personer med overnatting, og tilrettelegger for gruppa slik at dere får et trygt og trivelig opphold. Ta kontakt med vår salgssjef Gunnar Hugås på salg@baardshaug.no ved spørsmål eller forespørsel.

LAKSEFISKE

Salget av fiskekort til sommerens fiske i Fandrem 1 og Gjelørene er åpnet. Du kan sjekke ledige datoer og kjøpe fiskekort direkte her: Elveguiden

SMITTEVERN

Bårdshaug Herregård følger myndighetenes råd om smittevern. Vi har gjort en grundig risikovurdering i samråd med kommuneoverlegen og vår HMS samarbeidspartner, og iverksatt flere tiltak for at våre gjester og ansatte skal være trygge. Alle ansatte som er i arbeid, har opplæring i tiltakene og ingen ansatte møter på jobb med symptomer på forkjølelse eller sykdom.

Det er veldig viktig for oss å ikke få smitte inn på hotellet. Dersom du har luftveissymtomer oppfordrer vi deg til å holde deg hjemme, du er hjertelig velkommen hit til oss når du er friskmeldt. Gjester med luftveissymptomer kan bli anvist til hotellrommet eller bortvist.

Noen av våre mest synlige tiltak for deg som gjest er disse:

  1. Vi har oppslag og informasjon om smitteverntiltak godt synlig i lokalene.
  2. Vi har desinfeksjonsmiddel til hendene tilgjengelig blant annet ved inngangen til hotellet, ved inngangen til frokostsalen og ved resepsjonsdisken. Vi ønsker at alle våre gjester benytter seg av dette.
  3. All mat blir servert ved dekket bord, vi tilbyr ikke buffet.
  4. Våre boende gjester har fortsatt kaffe og te inkludert, men i stedet for selvbetjening serverer vi.
  5. Spisebord og -stoler blir desinfisert mellom hver gjest.
  6. Alle kontaktflater desinfiseres hyppig, slik som dørhåndtak, kortterminaler og resepsjonsdisk.
  7. Lokalene er møblert slik at det er minst en meter avstand mellom sittegrupper og spisebord.
  8. Vi vasker og desinfiserer hender ofte og alltid før vi er i kontakt med mat, ved servering eller ved berøring av kontaktflater.
  9. Vi holder avstand både til gjestene og hverandre, og er kun i nærhet til gjester i kortere tidsrom, f.eks. ved servering. Ved lengre opphold (over 15 minutter) holder vi minst en meters avstand.

Vi ønsker deg et hyggelig og trygt opphold. Velkommen til oss!

Med vennlig hilsen

Vertskapet på Bårdshaug Herregård