JUL PÅ HERREGÅRDEN

2017-11-14T10:41:34+02:00

JULEHYGGE OG GOD STEMNING Nå går vi inn i tiden på året der vi samler familie, venner og kolleger rundt oss for å se tilbake på året som har gått og se framover på året som kommer. Vi skal nyte god mat og drikke i lag og feire godt vennskap og kollegiale bånd. Her hos oss er forberedelsene til årets jule-selskapeligheter godt i gang. Under følger en oversikt [...]

JUL PÅ HERREGÅRDEN2017-11-14T10:41:34+02:00

JUBILEUMSHELG

2017-09-25T22:41:22+02:00

Uten Christian Thams ville det ikke vært et Bårdshaug Herregård, og vi fortsetter feiringen av hans 150 års- jubileum 3 dager til ende med disse arrangementene: 29.09   Åpning av Restaurant Ministeren 30.09   Fransk Aften i Thams Ånd 01.10   Familiedag og gårdsmarked Her skal det være noe for både store og små! Vi håper du har anledning til å komme og feire med oss! Nå i september er det 150 - år siden [...]

JUBILEUMSHELG2017-09-25T22:41:22+02:00

Midtnorsk Strikkefestival

2017-08-17T13:54:34+02:00

VELKOMMEN TIL FESTIVAL Denne helgen braker det løs med Midtnorsk Strikkefestival her på hotellet. Hit kommer utstillere og deltakere fra fjern og nær - og alle (også du!) kan bli med uansett om du strikker bittelitt på hobbybasis eller er hardbarket strikke-proff. Vi gleder oss til å huse strikkeglade festivaldeltakere og utstillere, og håper alle får ei hyggelig og inspirerende helg. Festivalen åpner fredag kl. 16.00 og slutter [...]

Midtnorsk Strikkefestival2017-08-17T13:54:34+02:00

Sommerhonning

2017-08-10T14:40:58+02:00

Sommerhonningen er her ..og biene har reist til kysten! Nå har våre små gjester og gode venner, biene, reist på lyngtrekk til Hitra. Turen utover gikk bra, og de virker å trives ute ved kysten i godværet. Forhåpentlig vis blir det også lynghonning med hjem om noen uker. Mens vi venter kan vi nyte den søte, gode sommerhonningen de laget mens de var her i hagen vår. Jon Kristian og [...]

Sommerhonning2017-08-10T14:40:58+02:00

Det jobbes i bikuben

2017-07-03T15:34:14+02:00

Det jobbes på spreng i bikuben! I dag var det en bekymret kjøkkensjef Linda som kom tilbake fra befaring i herregårdsparken. Som hovedvertinne for våre små gjester i bigården hadde hun til tanke å forsikre seg om at alt sto bra til etter helgas godværsdager. Da hun ble møtt av en diger klase bier som hang utenpå kuben tok hun sporenstreks opp telefonen og ringte til Fosslykkja Biegård. "Hva er [...]

Det jobbes i bikuben2017-07-03T15:34:14+02:00

BIGÅRD

2017-06-02T10:47:18+02:00

BIGÅRD I sommer har vi gjester i et hjørne av herregårdsparken. Bikuben, som er skiltet «Bårdshaug Herregård—Bigård» er hos oss på utlån fra Fosslykkja Bigård på Fannrem. Fosslykkja Bigård kommer hit jevnlig for å stelle med biene og hente inn honning. Når honningen er ferdig, får vi den hit til oss slik at vi kan servere den til dere. Ekte herregårdshonning! Biene skal være her frem til august og de drar [...]

BIGÅRD2017-06-02T10:47:18+02:00

Nytt kjøkken

2017-06-09T15:49:29+02:00

I sommer totalrenoverer vi kjøkkenet Vi opprettholder tilbudet til alle våre gjester! Følg kjøkkenrenoveringen uke for uke her: Nyheter kjøkken Fra 1979 til i dag Den første hotellbygningen ved herskapelige Bårdshaug Herregård ble åpnet i 1979. Bygget inneholdt 48 gjesterom og begrenset med møtelokaler. Siden den gangen er det opprinnelige hotellbygget utvidet med en etasje som inneholder møtelokaler og gjesterom, og det er bygget en helt ny fløy i tre etasjer [...]

Nytt kjøkken2017-06-09T15:49:29+02:00

Gratulerer med dagen!

2017-05-16T14:52:42+02:00

Vi ønsker alle en fin 17. mai og hjertelig velkommen hit til Bårdshaug Herregård! Dette skjer her hos oss 17. mai: 10.00-14.00: Åpen Herregård. Kake og kaffe, smørbrød og noe godt i glasset i den herskapelige herregården. 12.00-18.00: Vi tilbyr dessertbuffet med hjemmelagde desserter og kaker, kaffe, is og drikkevarer. 13.00-15.00: Festbuffet med et rikt utvalg varme og kalde retter, desserter og kaker. Første bordsetting. 19.00-18.00: Festbuffet med et rikt [...]

Gratulerer med dagen!2017-05-16T14:52:42+02:00

Vi elsker lokal ost!

2017-06-02T10:48:17+02:00

Vi elsker ost i de fleste former og fasonger, og bra er det vel da at vi har et par av landets aller beste gardsost-produsenter så og si rett utenfor herregårdsdøra. Ost er ikke bare fast innslag på våre frokost- og lunsjbuffeter, vi bruker også lokale oster i supper, til gratinering, i salater, kaker og desserter. Som en del av en selskapsmeny med flere retter, er en liten osteanretning en [...]

Vi elsker lokal ost!2017-06-02T10:48:17+02:00

Faglært kokk

2017-04-22T07:05:59+02:00

Denne uken besto en av våre dyktige lærlinger fagprøven. Hipp hurra for Kristoffer som nå kan smykke seg med tittelen «faglært kokk»! Så hva gjør egentlig en faglært kokk? På utdanning.no står blant annet dette å lese: Kokker tilbereder mat og gjør den klar for servering. Arbeidet må foregå raskt og kokker jobber ofte under høyt tidspress. Kokker må også ta hensyn til eventuelle allergier og dietter / Som kokk må [...]

Faglært kokk2017-04-22T07:05:59+02:00