Godt nyttår fra oss på Bårdshaug Herregård

Vi har lagt bak oss ett annerledes år. I mars 2020 stengte vi hotellet for en liten periode og vi har hatt flere perioder utover året med redusert drift. Vi startet det nye året med noe redusert drift men vi satser på å åpne alle tilbudene på hotellet så snart det lar seg gjøre. Vi har i dag åpent for rom inkludert frokost for alle som vil bo hos oss. Vi har gode rutiner og høy fokus på smittevern slik at alle gjester får en trygg og god opplevelse. Vi har også åpent for bestilling av møterom og vi kan tilrettelegge egen møteromsfløy, slik at de som kan og vil møtes, også skal få en skal få en trygg arbeidshverdag.

I desember 2020 lanserte vi ett Take away- / Cateringkonsept som vi fikk gode tilbakemeldinger på. Vi ønsker å videreutvikle dette i 2021. 

Torsdag 21.januar planlegger vi lansering av ny à la Carte-meny med bordbestilling for alle i vår restaurant Ministeren.

Nyheter av året er Afternoon Tea servert i den herskapelige Herregården. Vi gleder oss til å invitere på en innholdsrik og smakfull lørdag som vi planlegger å avholde én gang i måneden. Mer informasjon om dette konseptet skal vi røpe etterhvert.

Se vår hotelldirektør Magnus Müller Lysholm sin nyttårshilsen under. Og med det gleder vi oss til å starte på ett nytt og spennende år her på Bårdshaug Herregård.