Det nærmer seg jul på herregården, og vi gleder oss til å ta i mot selskaper og middager i julepyntede omgivelser. Vi tar jula inn på hotellet og i herregården 12. og 13. november, og deretter går det slag i slag med hyggelige arrangement til vi stenger for jula den 22. desember. Her finner du en oversikt over datoer som er verdt å merke seg denne måneden. Vi ønsker deg hjertelig velkommen hit til oss!

Med ønsker om en flott november,

Vertskapet på Bårdshaug Herregård


Det beste fra to sesonger

I november går høst over til vinter. I Restaurant Ministeren går vi over fra en meny preget av vilt, lam og høstens smaker over til en skikkelig julemeny med blant annet ribbe og lutefisk.

Fredag 9. november arrangerer vi viltaften i restauranten. Da skal deilig vilt fra Orkdal, gode sauser og sesongens tilbehør på bordet! Les mer om arrangementet her: Viltaften

Fredag 16. november starter vi med jule-á la carte i en julepyntet restaurant. På menyen står ribbe med sprø svor, lutefisk med masse tilbehør og annen julemat. Hva med å legge årets lutefisklag hit? Førjulens á la carte meny finner du her: Jul á la carte 2018

NB! 23.11, 24.11, 30.11 og 01.12 tilbyr vi kun tradisjonelt julebord med buffet og dans.

Årets julebord går av stabelen 23.11, 24.11 (nesten fullt), 30.11 og 01.12 (fullt). Da har vi tradisjonelt julebord inne på hotellet med god mat, musikk og dans. Vi dekker stor festbuffet i hotellets lobbyområde med tradisjonell julemat, det beste fra lokale gårder og herregårdens spesialiteter. Her skal det være mulig å kose seg lenge og bli god og mett. Selskapet får gløgg ved ankomst og deretter plass i et av våre hyggelige lokaler inne på hotellet. Buffeten ryddes bort klokka 22, og da blir det livemusikk i Jaktbaren mens vi klargjør til dans i Festsalen. Årets artister har høy dansefaktor og har et stort utvalg innøvde coverlåter å by på. Gjør deg klar for å teste rockefoten til alt fra DDE til Creedence! Les mer her: Julebord

Mandag 26. november begynner vi med vår faste, populære julelunsj-buffét. Lunsjbuffet er populært for så vel private som firma. Les mer her: Julelunsj

Det nærmer seg jul på herregården, og vi gleder oss til å ta i mot selskaper og middager i julepyntede omgivelser! Vi tar jula inn på hotellet og i herregården 12. og 13. november, og deretter går det slag i slag med hyggelige arrangement til vi stenger for jula den 22. desember. Her finner du en oversikt over datoer som er verdt å merke seg denne måneden. Vi ønsker deg hjertelig velkommen hit til oss!

Med ønsker om en flott november,

Vertskapet på Bårdshaug Herregård


Det beste fra to sesonger

I november går høst over til vinter. I Restaurant Ministeren går vi over fra en meny preget av vilt, lam og høstens smaker over til en skikkelig julemeny med blant annet ribbe og lutefisk.

Fredag 9. november arrangerer vi viltaften i restauranten. Da skal deilig vilt fra Orkdal, gode sauser og sesongens tilbehør på bordet! Les mer om arrangementet her: Viltaften

Fredag 16. november starter vi med jule-á la carte i en julepyntet restaurant. På menyen står ribbe med sprø svor, lutefisk med masse tilbehør og annen julemat. Hva med å legge årets lutefisklag hit? Førjulens á la carte meny finner du her: Jul á la carte 2018

NB! 23.11, 24.11, 30.11 og 01.12 tilbyr vi kun tradisjonelt julebord med buffet og dans.

Årets julebord går av stabelen 23.11, 24.11 (nesten fullt), 30.11 og 01.12 (fullt). Da har vi tradisjonelt julebord inne på hotellet med god mat, musikk og dans. Vi dekker stor festbuffet i hotellets lobbyområde med tradisjonell julemat, det beste fra lokale gårder og herregårdens spesialiteter. Her skal det være mulig å kose seg lenge og bli god og mett. Selskapet får gløgg ved ankomst og deretter plass i et av våre hyggelige lokaler inne på hotellet. Buffeten ryddes bort klokka 22, og da blir det livemusikk i Jaktbaren mens vi klargjør til dans i Festsalen. Årets artister har høy dansefaktor og har et stort utvalg innøvde coverlåter å by på. Gjør deg klar for å teste rockefoten til alt fra DDE til Creedence! Les mer her: Julebord

Mandag 26. november begynner vi med vår faste, populære julelunsj-buffét. Lunsjbuffet er populært for så vel private som firma. Les mer her: Julelunsj