Atlanterhavsveien Hubriding fra Bårdshaug Herregård
Hubriding fra Bårdshaug Herregård

PRESSEMELDING

Bårdshaug Herregård satser videre på MC-turisme i 2022 ved å tilslutte seg det suksessrike heldigitale Hubriding.no konseptet til Straand Hotel i Vrådal og medlemsorganisasjonen De Historiske Hotel og Spisesteder. Påskeuken 2022 lanseres Bårdshaug Herregårds ruteforslag for klassisk MC på den digitale plattformen hubriding.no. 

– Dette har vi virkelig gledet oss til, sier Magnus Müller Lysholm, tredje generasjons driver og vertskap på historiske Bårdshaug Herregård i Orkanger. Hubriding.no, utviklet av Straand Hotel i Vrådal, er utvilsomt en suksesshistorie og en ny standard for motorsykkelturisme. Hubriding.no har resultert i flere og lengere besøk på de tilknyttede hotellene, der fokuset er på den kjørende gjesten som både skal oppleve, bo og spise godt.

– Orkanger er et naturlig knutepunkt for norgesturister på to hjul, særlig for reisende som ønsker å oppleve den vakre Trøndelagskysten og det historiske Midt-Norge. Bårdshaug Herregård har en ambisjon om å være de klassiske MC-gjestenes foretrukne hotellpartner i vår region, noe som understøttes av den veletablerte standarden som ligger i hubriding.no konseptet. Vår bookingansvarlig, MC-kjører og lokal prosjektleder for Hubriding.no, Siv June Øyen har sammen med orkdaling og MC-entusiast Svein Erik Hovde, jobbet frem spennende regionale ruteforslag for sommerens MC-gjester, fortsetter Müller Lysholm.

– Hubriding.no konseptet på Bårdshaug Herregård innebærer «Bikers welcome», vaskefasiliteter, tørkemuligheter, sikker parkering, utlån av verktøy og en hyggelig overraskelse ved ankomst. Vi byr på opplevelser, gjestfrihet og inntrykk du sent vil glemme! På Bårdshaug Herregård skal MC-gjestene føle seg ekstra godt ivaretatt og velkommen, avslutter Müller Lysholm. 

 For mer informasjon om Hubriding og se våre turforslag som publiseres påsken 2022: hubriding.no/trondelag/bardshaug-herregard

Hubriding – Bårdshaug Herregård