Etter å ha vært delvis stengt for andre enn boende gjester siden mars 2020 åpner Restaurant Ministeren igjen.

Vi følger alle bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern fra Folkehelseinstituttet. Vi har god plass og store fellesarealer slik at det er enkelt å holde avstand.

LØNSJ

Vi åpner for å ta imot forhåndsbestillinger på lunsj for 6 personer eller flere på tirsdag, onsdag og torsdag. Vi tilbyr 2-retters med kald lunsjtallerken med lokale råvarer. Vi tilrettelegger for eventuelle allergier og / eller dietter. Spør oss gjerne om vår kjempegode lunsjtallerken bestående av råvarer fra lokale og regionale leverandører.

MIDDAG

Vi åpner for at ikke boende gjester kan bestille bord i Restaurant Ministeren fra mandag 31. august. Vi tar imot forhåndsbestilling på bord opp til 8 personer samlet på langbord midt i restauranten og / eller flere uavhengige mindre bordbestillinger, men som da utgjør totalt opptil 12 personer samlet utenfra. – Øvrige plasser er forbeholdt boende gjester.

Vi har flere gode lokaler som egner seg for lunsj og / eller middag som benyttes ved mange gjester / grupper samtidig. Dette for å redusere risikoen for at ulike grupper med gjester møtes / omgås på tvers av gruppene. Spør oss gjerne om et eget lokale for avvikling av måltid når du bestiller hos oss.

SMITTEVERNTILTAK

Noen av våre tiltak for at du skal få en trygg og god opplevelse her hos oss:

 • Vi har informasjonsplakater i alle spise og fellesområder med fokus på:
  • God håndhygiene.
  • Å holde god avstand.
  • At personer med symptomer på Covid-19 skal være i isolasjon / karantene.
 • Vi har flere stasjoner med hånddesinfeksjon tilgjengelig i våre fellesarealer.
 • Vi sørger for hyppig renhold av alle utsatte kontaktflater i fellesområdene våre.
 • Vi tilrettelegger restaurant, spisesal og selskapslokaler med 1 meters avstand mellom bordoppsett.
 • Vi innhenter navn og kontaktinformasjon på samtlige gjester i samarbeid med bestiller. Denne informasjonen tar vi vare på i opptil 2 uker med tanke på eventuell smittesporing.
 • Vi praktiserer kontantfritt hotell og restaurant av hensyn til sikkerheten til våre gjester og kollegaer. Vi oppfordrer alle til å bruke kort ved betaling.
 • Vi oppfordrer alle gjester og ansatte om å holde seg hjemme hvis typiske symptomer på Covid-19, som feber, sår hals og hoste.

Felles for oss alle er at vi er opptatt av god mat og drikke, service og et trygt & hyggelig miljø. Velkommen til oss!

Vi annonserer snart ny a la Carté høstmeny. Følg oss gjerne på Instagram @restaurant_ministeren eller Facebook /restaurantministeren. Inntil denne er klar kan du se vår sommermeny her: baardshaug.no/meny-sommer-2020/