Kulturell rikdom, autentiske mattradisjoner og særpreg

Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, Bårdshaug Herregård. 12. – 14. august

Takk til alle tilreisende og lokale gjester, samarbeidspartnere, smaksfantaster og matelskere som har besøkt Bårdshaug Herregård under Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg. Disse dagene kan utelukkende beskrives som en suksess. For oss er Trøndersk Matfestival og Et sted nær deg dager vi trykker tett inn til brystet og lever lenge på.

Utover det å møte gjester og andre matglade mennesker, er møte med produsentlaget Smaker fra Orkland noe vi verdsetter høyt. Dette er produsenter av råvarer med høy kvalitet som Bårdshaug Herregård jobber med hver dag gjennom hele året, og råvarer våre gjester finner igjen på vår frokostbuffet og i alle våre menyer. Privilegiet med å se potetbonden i øynene og gi henne en klem som takk for maten er ikke alle forunt, men det får vi – når produsentlaget, gjester og kokker møtes på slike dager.

Tradisjonsrike og nære møteplasser, som Et sted nær deg nå utvikler seg i retning av å bli, er med på å engasjere og gi kraft til lokalsamfunnet og til den lokale reiselivsutviklingen. Nok engang får vi bekreftet at det er i møte mellom mennesker vi får løftet vår felles kulturelle rikdom og fremhevet Orklands autentiske mattradisjoner og særpreg.

Takk, og takk igjen.

Sarah Abrahamsen, på vegne av
Kollegiale på Bårdshaug Herregård