Laster Arrangementer
Dette arrangement har allerede funnet sted.

Det er fredag og Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg med torgdag i borggården hos oss! Vi inviterer til after-work med grillbuffet, drikke, god stemning og lokal trubadur i bakgården vår på Bårdshaug Herregård.

Det er fredag og Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg med torgdag i borggården hos oss! Vi inviterer til after-work med grillbuffet, drikke, god stemning og lokal trubadur i bakgården vår. Dere er hjertelig velkomne på torgdag og til å benytte uteserveringen vår i bakgården når dere måtte ønske, fra kl. 12. Fra ca. kl. 17 er grillbuffeten vår med lokale smaker fra Orkland klar. Her finner dere selvfølgelig både kjøtt, fisk, salater, brød og annet godt tilbehør – og du forsyner deg med det du måtte ønske. Buffeten blir stående fremme til nærmere kl. 21. Fra ca. kl. 20 spiller vår lokale trubadur opp til om mulig enda bedre stemning ute i bakgården vår. Når vi avslutter kvelden i bakgården ca. kl. 23 er det fritt frem for de som måtte ønske å fortsette kvelden og natten i Jaktbaren.

Voksen kr. 495,-
Barn fom. 3 tom. 12 år kr. 295,
Ingen bordreservasjon.
Vårt vanlige á la carte-tilbud utgår denne kvelden.

Hjertelig velkommen!


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.  

For tredje året på rad inviterer vi til Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg helga 12.-14. august. Dette er en helt unik festival vi har her i Trøndelag, som har blitt lagt merke til nasjonalt. Her får du oppleve unike matopplevelser over hele Trøndelag. Dette får vi til på grunn av stort engasjement bygd opp over lang tid i kommunene, hos produsentene, serveringsstedene og hos våre samarbeidspartnere.

Takk til våre hovedsamarbeidspartnere Sparebank 1 SMN, REITAN og NTE. Sammen med alle kommunene, destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder får vi dette til.

Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no