Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Velkommen til vår vri på klassisk Afternoon Tea selveste nasjonaldagen på Bårdshaug Herregård. Vi dekker opp til bordservering både  i Restaurant Ministeren og hotellets festsal.

Vi ønsker deg velkommen til bords i tidsrommet mellom kl. 13:00 og 14:00. Vi tar imot bordbestillinger fra kl. 13:00, 13:30 og 14:00. Bordsetning opptil 2 timer.

Dere vil bli servert fingersandwicher med lokale smaker, nybakte scones med rørt syltetøy og lokal rømme, hjemmebakte kaker og annet søtt. Selvfølgelig presentert i etasjefat. I tillegg går vi rundt og skjenker en utvalgt te fra Blinde Bonde og Babe – Gravraak Teateliér i anledning 17. mai.

I tillegg vil vi tilby en egen versjon for barn (opptil 12 år) anledning 17. mai.

Voksen: kr. 375,- inkludert te, alternativt kaffe.
Barn: kr. 225,- inkludert te, alternativt saft.

Øvrige drikke anledning feiringen av nasjonaldagen kommer i tillegg.

For at vi skal kunne tilrettelegge for eventuelle allergier og dietter, må disse gis beskjed om senest 72 timer før ankomst.

Se menyen og les mer om vår versjon av Afternoon Tea her: baardshaug.no/afternoon-tea/ (NB! Denne dagen vil vi ikke tilby te-meny med brygging på bestilling som ved våre andre Afternoon Tea-arrangement i Herregården.)


Afternoon Tea den 17. mai bestilles på telefon 72 47 99 00 eller e-post: post@baardshaug.no


Covid-19:
I henhold til retningslinjer i forbindelse med Covid-19, har vi begrenset kapasitet for å kunne sikre nødvendig avstand. Vi ber våre gjester om å gi beskjed om dere ønsker 1 meters avstand mellom hver gjest på deres bord, slik at dette kan tilrettelegges. 24 timer før ankomst må dere sende oss en smittesporingsliste med fullt navn og mobiltelefonnummer til alle på deres reservasjon. Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket. Vi vil i størst mulig grad unngå at gjester møter opp lenge før tiden uten at det er ledig bord, slik at vi begrenser mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.