Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.
(norsk; Ølbryggerens aften) 

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til vår første Beermakers dinner i herskapelige omgivelser i herregården på Bårdshaug Herregård. 

Fredag 20. mai vil dere bli servert øl fra HognaBrygg, primært brygget på malt fra Skogn, akkompagnert av en 7 retters meny med råvarer fra Trøndelag. HognaBrygg vil presentere kveldens ølserveringer og hotellets kjøkkensjef Linda Bjørgan vil presenteres kveldens meny.

Bårdshaug Herregård har et godt samarbeid med lokale gårder og produsenter, og får jevnlig leveranser med smaker fra Orkland. Hotellet og Restaurant Ministeren ligger plassert midt i smørøyet i Trøndelag når det gjelder tilgang på fantastiske råvarer fra skog, fjell og sjø. Det meste er å få tak i innen en distanse på et par timers kjøring. Bli med oss denne fredagen og finn ut hvorfor Trøndelag har blitt utnevnt som Europeisk matregion.

HognaBygg holder til på Kotsøy i Midtre-Gauldal. De er tidligere vinnere av årets øl under konkurransen Det Norsk Måltid i 2017, utnevnt til Gaselle bedrift i 2021 og vinnere av Bærekraftsprisen som deles ut av Trøndersk Matfestival i samarbeid med Sparebank 1 SMN. Sistnevnte pris ble delt ut i forbindelse med «Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg» hos oss på Bårdshaug Herregård i 2021. Det var i den forbindelse vi satt ned og slo av en prat med deres daglige leder Liv Bogen for første gang. Dette ble den første av mange hyggelige og inspirerende samtaler. Nå gleder vi oss til å gjennomføre vårt første arrangement sammen!

Velkommen til en smaksrik kveld i herskapelige omgivelser på Bårdshaug Herregård. 


Pris kr. 1.550,- eks. billettavgift. Reservasjon ved kjøp av billett på hoopla.no. Kun 40 plasser.

KJØP BILETTER HER

Ønsker du en helt spesiell opplevelse?

Vi har lagt ut tre opplevelser som inkluderer 2 plasser til Beermakers dinner med HognaBrygg pluss overnatting inkl. frokost for 2 i den historiske herregården etter Christian Thams. Enten i Kongerommet, Wilhelm Augusts værelse eller i Baronesserommet. Les mer om rommene her: Herregården

Merk, Baronesserommet har ikke eget toalett eller bad, men har tilgang til toalett i første etasje og det store kongelige badet i underetasjen på herregården.