Laster Arrangementer
Dette arrangement har allerede funnet sted.

Dersom historieformidling, lokalmat og spennende drikke fenger ditt hjerte og din gane, er dette en opplevelse du og din kjære vil leve lenge på. Bårdshaug Herregård ønsker dere velkommen til en historisk overnatting i Wilhelm August værelse, et flott dobbeltrom i den ærverdige herregården etter verdensmannen Christian Thams

Oppholdet inkluderer flere spennende og unike smaksopplevelser. Dette lyse og nyrenoverte værelse i sidefløyen av herregården har navn etter bror til Christian Thams og inneholder et privat bad med dusj, badekåper og tøfler, samt L’Occitane velværeprodukter. Videre inkluderer overnattingen og smaksoppholdet en raus lokalmathilsen, Edel Cider fra Åkre Gård og en stor, egendyrket blomsterbukett fra hotellets kjøkkenhager, ved ankomst herregården.

Hjertelig velkommen til en annerledes og avslappet mat- og drikke opplevelse, i herskapelige omgivelser på Bårdshaug Herregård.

Bestill smaksopphold for historiebøkene i Hoopla her: (Smaksvandringen er fullbooket)

Se også de andre smakeoppholdene vi tilbyr:

 


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.  

Smaksopphold i den historiske herregården – er en del av Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, helgen 12.-14. august. Dette er en helt unik festival vi har her i Trøndelag, som har blitt lagt merke til nasjonalt. Her får du oppleve unike matopplevelser over hele Trøndelag. Dette får vi til på grunn av stort engasjement bygd opp over lang tid i kommunene, hos produsentene, serveringsstedene og hos våre samarbeidspartnere.

Takk til våre hovedsamarbeidspartnere Sparebank 1 SMN, REITAN og NTE. Sammen med alle kommunene, destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder får vi dette til.

Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no