Laster Arrangementer

Dersom historieformidling, lokalmat og spennende drikke fenger ditt hjerte og din gane, er dette en opplevelse du og din medbrakte livsnyter vil leve lenge på. Bårdshaug Herregård ønsker dere velkommen til en annerledes og avslappende overnatting i et av våre superior rom i den moderne hotellbygningen.

Våre superior rom er romslige dobbeltrom i moderne herregårdstil. Dette unike smaksoppholdet inkluderer en raus lokalmathilsen, Edel Cider fra Åkre Gård og en stor, egendyrket blomsterbukett fra hotellets kjøkkenhager, plassert på rommet ved ankomst hotellet.

I forbindelse med «Trøndersk Matfestival – et sted nær deg» arrangerer Bårdshaug Herregård en smaksvandring i den historiske herregården. Denne smaksvandringen er inkludert i dette smaksoppholdet for to personer. Smaksvandringen består i en vandring gjennom Herregårdens stuer og større overnattingsrom, der det serveres smakebiter av lokale og regionale råvarer, samt et glass av vår nasjonale stolthetsdrikke; den norske sideren. Vandringen avsluttes i det staselige biblioteket, hvor det blir servert en bedre 2-retters middag med ytterligere to glass sider. 18 års grense pga. servering av alkohol.

Hjertelig velkommen til en annerledes og avslappet mat- og drikke opplevelse, i herskapelige omgivelser på Bårdshaug Herregård.

Bestill et smaksopphold for livsnyteren i Hoopla her:

Se også de andre smakeoppholdene vi tilbyr:


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.  

Smaksopphold i den historiske herregården – er en del av Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, helgen 12.-14. august. Dette er en helt unik festival vi har her i Trøndelag, som har blitt lagt merke til nasjonalt. Her får du oppleve unike matopplevelser over hele Trøndelag. Dette får vi til på grunn av stort engasjement bygd opp over lang tid i kommunene, hos produsentene, serveringsstedene og hos våre samarbeidspartnere.

Takk til våre hovedsamarbeidspartnere Sparebank 1 SMN, REITAN og NTE. Sammen med alle kommunene, destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder får vi dette til.

Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no