Lørdag 22. februar slår kjøkkensjef Linda Bjørgan og teamet hennes til med Gourmetaften i Restaurant Ministeren. Med førsteklasses råvarer fra matregionen Trøndelag og inspirasjon hentet fra noen av landets beste kjøkken, tilbereder de en 7-retters meny med både klassiske og moderne smaker. Vår vinkelner Monica Smenes har skreddersydd en vinmeny som harmonerer til måltidet.
Arrangementet starter kl. 19.00 i Restaurant Ministeren med en forfriskende aperitiff.
7-retters meny kr. 1050,-
7- retters meny med vinpakke kr. 1800,-
7-retters meny med juicepakke kr. 1400,-
Kveldens aperitiff er inkludert i prisen. Vi har ikke mulighet til å tilpasse menyen denne kvelden til allergier.
Forhåndssalg av plasser på https://
_____
Ønsker du å tilbringe natten i en god og myk hotellseng, og nyte en god frokost dagen derpå? Vi tilbyr spesialpris på overnatting for gjester på Gourmetaften:
Enkeltrom inkl. frokost kr. 775,-
Dobbeltrom inkl. frokost kr. 1075,-
Reservasjon av rom gjøres ved billettkjøp eller på 72479900 /