Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Vi inviterer til intimkonsert med Charlotte Audestad i festsalen på Bårdshaug Herregård fredag 6. april klokka 21.00. Dette blir en eksklusiv opplevelse, med kun 123 seter i salen.

Dørene åpner klokka 20.30 og fri plassering gjelder.

For en helaften, er det mulig å reservere bord i Restaurant Ministeren fra klokka 17.30. Ved reservasjon av bord til helaften kan dere samtidig reservere sitteplasser i festsalen, slik at dere er sikret samlet plassering. Reservasjon av plasser under konserten er kun mulig for helaften-gjester som har kjøpt billetter på nett. Ta kontakt på telefon 72 47 99 00 eller ministeren@baardshaug.no om du/dere ønsker å reservere bord til en helaften.

Jaktbaren er åpen etter endt konsert, og vi tilpasser spillelista denne kvelden slik at den kler konserten.

Vi tilbyr spesialpris på overnatting for konsertpublikum denne kvelden. Ta kontakt på telefon 72 47 99 00 eller post@baardshaug.no dersom dere ønsker å tilbringe natten hos oss. Overnatting inkluderer selvsagt en god frokost dagen etter.

Charlotte er en norsk artist og låtskriver fra musikkøya Hitra i Sør-Trøndelag, bosatt i Trondheim. Hun beskrives som et verbalt unikum, og har en kvinnestemmes skråblikk på hverdagen og dens utfordringer, med et enormt teksttalent og munnrapp humor.

I 2013 gav hun ut sitt debutalbum «På feil si’ av vei’n» til strålende kritikker. Året etter kom «Livet e fort kort te å bare ha det greit» som også fikk svært god mottakelse fra publikum og presse. Den 1. april 2016 slapp Charlotte sitt tredje soloalbum «Ni Nye«. Første singel fra denne cd var «To Ville Snøfnugg».

Charlotte er en fantastisk liveartist og leverer alltid det lille ekstra på scenen, i både større og mindre konstellasjoner. Hos oss vil hun stille i trioformat.

Og nevnte vi at artisten selv faktisk har bursdag på konsertdagen 6. april..?

Vi gleder oss!

Klikk på linken under for å komme til billettsalg:

BILLETTER