Laster Arrangementer

Utforsk den spennende kombinasjonen av lokal mat og musserende vin.

I forbindelse med Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, har vi gleden av å ønske velkommen til en trivelig og lærerik vinsmaking fredag 6. august. I det staselige bibliotekst i herregården, blir du presentert for fire ulike musserende viner. Vinene matches med lokale «smaker fra Orkland.

Kr. 565,- per person (eks billettavgift til Hoopla). Prisen inkluderer fire små glass musserende vin, smakebiter av lokal mat og presentasjon.

Begrenset antall plasser. Alle smittevernhensyn blir ivaretatt.


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.  

Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg!, 5.-7.august, er den desentraliserte varianten av Trøndersk Matfestival i Trondheim 29.-31.juli, og ble arrangert for første gang i 2020. Vi blir invitert “hjem” til produsentene og aktører som byr på matopplevelser i verdensklasse, små og store steder i Trøndelag. I år er det rundt 400 matopplevelser som tilbys publikum fra fjern og nær.  

 

Samarbeidspartnere til festivalen er NTE, SpareBank1 SMN, REITAN og Orkland kommune. Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no