Laster Arrangementer
Dette arrangement har allerede funnet sted.

Velkommen til en spennende smaksvandring i den historiske herregården etter Christian Thams! Denne smakfulle kvelden vil bestå av, lokale råvarer fra Orkland, norskprodusert cider, en bedre to retters middag og spennende historiefortelling dere sent vil glemme.

Kvelden starter med at dere blir servert et glass med Norges champagne, norskprodusert sider, ved ankomst. Glasset tar dere med dere på en smaksvandring rundt i den historiske herregården etter Christian Thams. I flere av de ulike stuene og gjesterommene blir dere presentert og servert smakebiter av lokale råvarer, i tillegg til en bit av historien. Dere får god tid til å vandre rundt i herregården før vi møtes i det staselige biblioteket hvor det blir servert en to retters middag basert på smaker fra Orkland inkl. drikke.

Kr. 995,- per person.  (Smaksvandringen er fullbooket)
Inkluderer smaksvandring i herregården med fem smakebiter av lokal mat og ett glass norskprodusert sider, etterfulgt av en 2-retters middag med ytterligere to glass sider. 18 års aldergrense pga. servering av alkohol. Kun 24 plasser.

Hjertelig velkommen!

Utvid smaksvandringen med en overnatting
i historiske omgivelser! 

Dersom historieformidling, lokalmat og god drikke fenger ditt hjerte og din gane, vil en av våre unike smaksopphold være en opplevelse du vil huske lenge. Velg mellom et smaksopphold for historiebøkene, et for romantikeren eller et for livsnyteren. Bestill ditt smaksopphold i Hoopla:


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.  

For tredje året på rad inviterer vi til Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg helga 12.-14. august. Dette er en helt unik festival vi har her i Trøndelag, som har blitt lagt merke til nasjonalt. Her får du oppleve unike matopplevelser over hele Trøndelag. Dette får vi til på grunn av stort engasjement bygd opp over lang tid i kommunene, hos produsentene, serveringsstedene og hos våre samarbeidspartnere.

Takk til våre hovedsamarbeidspartnere Sparebank 1 SMN, REITAN og NTE. Sammen med alle kommunene, destinasjonsselskap, produsenter og serveringssteder får vi dette til.

Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no