Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Møt våre glade matprodusenter og gjør en god handel på torgdag på Bårdshaug Herregård

Matprodusenter fra hele Orkland fyller bakgården på Bårdshaug Herregård denne dagen. Vi har tatt med oss gode smaksopplevelser fra fjell og fjord og pakke det i porsjoner sånn at du kan ta det med deg hjem.
Vi som lager maten, ser fram til å møte deg

Husk smittevernsreglene.

Velkommen til ei trivelig smaks- og handleopplevelse.


 

Aktivitetstelt– redd maten

Besøk SpareBank 1 SMN sitt inspirasjonstelt – det blir smaksprøver, quiz og du får en muligheten til å bidra med å redde mat.

Visste du at hver og en av oss kaster over 42 kilo med mat, hvert år?
Det er mye mat som kunne og burde vært spist!

Du vil få inspirasjon om hvordan du selv enkelt kan bli mere miljøbevisst og lære deg å gi nytt liv til slappe, og myke grønnsaker i en digg og smakfull suppe.

Inspirasjonsteltet er i samarbeide med Unge Kokker


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.  

Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg!, 5.-7.august, er den desentraliserte varianten av Trøndersk Matfestival i Trondheim 29.-31.juli, og ble arrangert for første gang i 2020. Vi blir invitert “hjem” til produsentene og aktører som byr på matopplevelser i verdensklasse, små og store steder i Trøndelag. I år er det rundt 400 matopplevelser som tilbys publikum fra fjern og nær.  

 

Samarbeidspartnere til festivalen er NTE, SpareBank1 SMN, REITAN og Orkland kommune. Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no