Laster Arrangementer

Utforsk den spennende kombinasjonen av vafler toppet med «Smaker fra Orkland» og akevitt.

I forbindelse med Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg, har vi gleden av å ønske velkommen til et trivelig og lærerikt arrangement med lokale smaker og akevitt. Dere blir servert vaffel toppet med fem ulike variasjoner av «Smaker fra Orkland». Vi er godt i gang med å prøvesmake oss frem til de beste smakene og kombinasjonene og gleder oss til å presentere våre fem beste vaffelhjerter for dere. Disse vil bli smaksatt med fem ulike typer Lysholm akevitt.

Magnus, hotelldirektør og tipp-tipp-tipp oldebarn av Jørgen B. Lysholm (Linjeakevittens far), presenterer de ulike vaffelhjertene. For å presentere de ulike akevittene og Lysholm-akevittens historie har Magnus med seg sin far, tidligere ordfører og andre generasjon hotelldirektør – Gunnar. Visste dere at Jørgen B. Lysholm er Nordens eldste akevittmerke og at kona til Jørgen var født på Gjølme her i Orkland?

Gled dere til vafler, akevitt og å høre to generasjoner Lysholm snakke om lokal mat og drikkekultur i fri dressur.

Kr. 375,- per person eks. billettavgift til Hoopla. Prisen inkluderer fem små glass (1 cl) med ulike Lysholm akevitter, vaffelhjerter med ulike «smaker fra Orkland» og presentasjon. Begrenset antall plasser. Alle smittevernhensyn blir ivaretatt.


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.  

Trøndersk Matfestival – Et sted nær deg!, 5.-7.august, er den desentraliserte varianten av Trøndersk Matfestival i Trondheim 29.-31.juli, og ble arrangert for første gang i 2020. Vi blir invitert “hjem” til produsentene og aktører som byr på matopplevelser i verdensklasse, små og store steder i Trøndelag. I år er det rundt 400 matopplevelser som tilbys publikum fra fjern og nær.  

 

Samarbeidspartnere til festivalen er NTE, SpareBank1 SMN, REITAN og Orkland kommune. Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no