Laster Arrangementer
Dette arrangement har allerede funnet sted.

Velkommen til en smakfull 5-retters viltaften på historiske Bårdshaug Herregård.

Bårdshaug Herregård har et godt samarbeid med lokale gårder, produsenter, sankere og jegere og får jevnlig leveranser med smaker fra Orkland. Hotellet og Restaurant Ministeren ligger plassert midt i smørøyet i Trøndelag når det gjelder tilgang på fantastiske råvarer fra skog, fjell og sjø. Det meste er å få tak i innen en distanse på et par timers kjøring.

Lørdag 04. november kl. 18.30 tar vi høsten inn i våre historiske stuer og inviterer til en smakfull viltaften på Bårdshaug Herregård, inspirert av Christian Thams mange jakteventyr i Trøndelag og omegn. Vårt nære samarbeid med lokale gårder, jegere og sankere sikrer oss sesongens beste råvarer fra skog, fjell, vidde, sjø og gård. Gode, kortreiste råvarer i kombinasjon med historisk atmosfære og et dyktig kjøkkenteam vil gi dere en matopplevelse utenom det vanlige.

Pris kr. 1135,- (eks. billettavgift). Billett kan du kjøpe her.

ØNSKER DU EN SPESIELL OPPLEVELSE?

Vi har lagt ut to opplevelser som inkluderer to plasser til Viltaftaften, samt overnatting inkl. frokost for to personer i den historiske herregården etter Christian Thams, enten i Kongerommet eller i Wilhelm Augusts værelse. Les mer om rommene her: baardshaug.no/herregarden/

Merk, Baronesserommet har ikke eget toalett eller bad, men har tilgang til toalett i første etasje og det store kongelige badet i underetasjen på herregården.


Firmagrupper på 10 personer eller flere bes reservere deres opplevelse direkte til post@baardshaug.no.

Inviter og del gjerne! Her er lenken til Facebook-arrangementet: Viltaften på historiske Bårdshaug Herregård | Facebook