Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til Sigurd Wongraven. Wongraven har høstet strålende kritikker for sine viner så vel som sitt musikalske virke.

Fredag 26. oktober kl.19.00 har du mulighet til å oppleve Sigurd Wongraven i den historiske herregården når han selv presenterer sine viner. Kjøkkenet vårt akkompagnerer vinene med en utsøkt fire-retters meny.


Viner:

Wongraven Champagne
Wongraven Morgesntern Riesling 2016 MAGNUM
Wongraven Alleanza 2014 MAGNUM
Wongraven Barolo Riserva 08 MAGNUM


Pris kr 1545,- eks. billettavgift.

Kun 34 plasser. Reservasjon ved kjøp av billett på hoopla.no.

Billettsalget åpner 4. september.


Mange kjenner kanskje Wongraven best som musiker og frontfigur i black metal bandet,«Satyricon», som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 15-20 årene og vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin og produserer i dag flotte kvalitetsviner under navnet «Wongraven Wines».

Wongraven Wines er Sigurd Wongravens lidenskapelige vinunivers hvor Wongraven selv samarbeider med utvalgte vinbønder og blender viner fra legendariske vinregioner i klassiske stiler med et unikt og eget preg. Wongraven blander selv sine egne cuveér og er involvert i alle faser av produksjon som innhøsting, tapping og design av vinene. Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil.

Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz. Han har på kort tid opparbeidet en bred portefølje med unike viner som viser Sigurds brede kompetanse innen vin og vinproduksjon.