JULESTEMNING I HERSKAPELIGE OMGIVELSER

Førjulstiden på Bårdshaug Herregård byr på varierte opplevelser for store og små. Fra 22. november til 21. desember fylles hotellet med trivelig julestemning og gode lukter av bakst og julemat. Scroll deg nedover siden, og les mer om våre arrangement og tilbud.

JULEBORD

23.11, 30.11, 07.12

Velkommen til julebord! Vi dekker til fest med vår aller beste jule-buffét, fylt med tradisjonell julemat og herregårdens hjemmelagde spesialiteter, varme- kalde- og søte fristelser. Les mer om årets artister og våre julebords-pakker her:

Fra 25. november

Velkommen til vår tradisjonelle julelunsj-buffét! Vi serverer varm julemat, stort koldtbord med hjemmelagde og lokale fristelser, dessertbord og kaffe/te.

Julelunsjen vår er populær som juleavslutning for bedrifter og grupper. Det er også en fin anledning til å ta en stor og god førjuls-lunsj med familie eller venner her på trivelige Bårdshaug Herregård.

Julelunsj tilbys fast mandag- fredag fra 25.11 – 20.12.

Kl. 11.30-14.00

LES MER

RESTAURANT MINISTEREN

Fra 22. november

Fra 22.11 – 21.12 blir det julestemning og julemat i Restaurant Ministeren. Vi tilbyr klassikere som lutefisk, pinnekjøtt og juletallerken, utvalgte forretter og desserter med smak av jul. Vi legger med glede til rette for små lutefisklag og julebord i Restaurant Ministeren.

Bord for opp til 8 personer kan reserveres direkte på nett, for henvendelser på selskap over 8 personer, send forespørsel til post@baardshaug.no eller ring oss på 72479900.

23.11, 30.11 og 07.12 tilbyr vi kun julebord, ingen á la carte.

BOOK ET BORD

8. desember

Tradisjonen tro blir det familiejulebord andre søndag i desember. Da fylles huset med lukten av julemat og vi dekker stor buffét i hotellets lobbyområde. Vi serverer ribbe, medisterkaker og annen tradisjonell julemat, stort koldtbord og dessertbord som skal friste både store og små.

Vi deler ut nisseposer, spiller julefilm på storskjerm og setter fram tegnesaker til barna.

LES MER

JAKTBAREN

Åpent 15.11, 22.11, 29.11, 06.12, 13.12, 14.12

Velkommen til Jaktbaren! Her kan dere forlenge den gode stemningen fra juleselskapet – eller ta turen innom for noe godt i glasset og en trivelig prat.

 21.00-01.00

Fri inngang. Alle rettigheter. 20 års aldersgrense.

JUL I HERREGÅRDEN

Fra 22. november

For en unik opplevelse kan vi på det varmeste anbefale å holde førjulens selskap i de herskapelige stuene i herregården. Vi tilbyr en førsteklasses julemeny, der selskapet kan velge mellom klassisk lutefisk, pinnekjøtt eller juletallerken. Kontakt oss for mer informasjon, priser og reservasjon.

SEND FORESPØRSEL