FØRJULSTID Bårdshaug Herregård

JULESTEMNING I HERSKAPELIGE OMGIVELSER

Førjulstiden på Bårdshaug Herregård byr på varierte opplevelser for store og små. Fra 20. november til 22. desember fylles hotellet med trivelig julestemning og gode lukter av bakst og julemat. Scroll deg nedover siden, og les mer om våre arrangement og tilbud.

Vi kan også tilby fordelaktige priser på overnatting i forbindelse med bestilling av bord i Restaurant Ministeren, selskap i Festsalen eller Herregården i helgene mot jul. Fra kr. 562.50,- per person i dobbeltrom inkl. frokost.

Velkommen til Bårdshaug Herregård!

Jul à la Carte Restaurant Ministeren

Jul à la Carte i Restaurant Ministeren

Mandag – Lørdag
02.12 – 19.12
Kl 18.00 – 20.00

Tradisjonell julemat i hyggelige omgivelser. Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, send forespørsel til post@baardshaug.no eller ring oss på 72479900.

Kontakt oss

JULELUNSJ

Mandag – Fredag
7.12 – 22.12

Velkommen til vår tradisjonsrike julelunsj! I år tilbyr vi to-retters lunsj, hvor dere kan velge mellom en tradisjonell ribbetallerken eller en juleinspirert kaldmatstallerken med lokale smaker. Etter hovedretten kan dere forsyne dere av en lekker dessertbuffet og kaffe/te.

Julelunsjen vår er populær som juleavslutning for bedrifter og grupper. Det er også en fin anledning til å ta en stor og god førjuls-lunsj med familie eller venner her på trivelige Bårdshaug Herregård.

Kr. 405,-  per person
inkludert kaffe/te

Kontakt oss
Lutefisk

LUTEFISKAFTEN

06.11 – 19.11

I førjulstiden kan vi friste med lekker lutefisk servert med tradisjonelt tilbehør, og vi inviterer dere til å holde årets lutefiskaften her hos oss. Kontakt oss for å reservere et hyggelig bord eller herskapelig lokale til ditt selskap. Lutefiskaften må forhåndsbestilles senest 5 dager før.

Kr. 525,- per person
inkluderer andre gangs servering

Kontakt oss

FAMILIEJULEBORD

Søndager
13.12 og 20.12

Tradisjonen tro blir det familiejulebord to søndager før jul. For en trygg og trivelig opplevelse, serverer vi dere i år ved bordet. Et lite utvalg kaldmat står fremme når familien går til bords, deretter serverer vi ribbe, medisterkake og julepølse med tradisjonelt tilbehør. Måltidet avsluttes med dessert og småkaker, kaffe of te. Vi etterfyller underveis, slik at alle blir gode og mette. Dersom noen ønsker lutefisk, kan vi tilrettelegge for dette. Vi trenger i så fall beskjed minst 5 dager før. Kontakt oss for reservasjon. Velkommen!

Vi kan også tilrettelegge for lutefisk om noen ønsker dette.

Juleselskap i festsalen:
Voksen Kr. 645,-  per person
Barn tom. 12 år Kr. 345,-
Barn tom. 3 år: Gratis

Juleselskap i herregården:
Voksen Kr. 745,-  per person
Barn tom. 12 år Kr. 445,-
Barn tom. 3 år: Gratis

Kontakt oss
Juleselskap på Bårdshaug Herregård

JULESELSKAP

Fra mandag til lørdag
20.11 – 21.12

Velkommen til juleselskap! Vi dekker til fest for lukket lag i den staselige festsalen eller en av våre historiske stuer. Her serverer vi en treretters selskapsmeny, med vår aller beste julemat. Vi skreddersyr gjerne en hyggelig kveld for dere med aperitiff, middag og utvalgt drikke. Kontakt oss for meny og priser.

Fra kr. 525,- per person

Kontakt oss
Herregårdsjul

HERREGÅRDSJUL

Fredager og lørdager
20.11 – 19.12

For en unik opplevelse, kan vi på det varmeste anbefale å holde førjulens selskap i de herskapelige stuene i herregården. I år tilbyr vi «Herregårdsjul» – en tradisjonsrik, smakfull og hyggelig førjulskveld i historiske omgivelser.

Kvelden starter i herregården klokka 19, med en sprudlende aperitiff. Et julepyntet bord står dekket med et utvalg kalde småretter når selskapet går til bords. Deretter serveres velduftende julemat som ribbe, medisterkaker og julepølse eller lutefisk med tradisjonelt tilbehør om du foretrekker det. Måltidet avsluttes med hjemmelagde desserter og småkaker, kaffe og te.

Kr. 895,- per person
inkluderer aperitiff, mat og lokalleie.
Ta kontakt med oss for mer informasjon og reservasjon.

Kontakt oss