FØRJULSTID Bårdshaug Herregård

JULESTEMNING I HERSKAPELIGE OMGIVELSER

Førjulstiden på Bårdshaug Herregård byr på varierte opplevelser for store og små. Fra 14. november til 21. desember fylles hotellet med trivelig julestemning og gode lukter av bakst og julemat. Les mer om hva dere kan oppleve hos oss i førjulstiden nedenfor.

Vi kan tilby fordelaktige priser på overnatting i forbindelse med bestilling av bord i Restaurant Ministeren, selskap i Festsalen eller Herregården i helgene mot jul.

Velkommen til Bårdshaug Herregård!

Julebord med kjøkkenets 3-retter meny

JULEBORD 3-RETTERS MENY

signert våre dyktige kokker

Fredag og lørdag
18.11 og 19.11

Velkommen til julebord med 3-retters meny ved vår flinke kjøkkenteam. Vi dekker til fest for dere inne på hotellet og planlegger en hyggelig kveld for dere med aperitiff og 3-retters julemiddag med det beste av kortreist mat og drikke fra Orkland og Trøndelag. Etter en kveld med god førjulstemning kan du sove søtt i en av våre myke hotellsenger med godt frokost.

Kuvertprisen på kr. 945,- pr. person inkluderer i tillegg en musserende aperitiff ved ankomst og livemusikk i jaktbaren.

Overnatting, fra kr. 900,- pr person i dobbeltrom.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon bestilling.

Kontakt oss
Julebord med buffet og livemusikk i jaktbaren

JULEBORD MED BUFFET

og livemusikk i Jaktbaren

Fredager og lørdager
Fra 25.11 til 3.12

Velkommen til et tradisjonsrikt julebord med den gode førjulsfølelsen på Bårdshaug Herregård. Kjøkkenet disker opp med en herskapelig julebuffet fylt med klassisk julemat og herregårdens hjemmelagde spesialiteter. Det beste av kortreist mat og drikke fra Orkland og Trøndelag. Vi legger opp til topp stemning utover kvelden og tidlige nattetimer med livemusikk i Jaktbaren.

Kuvertprisen på kr. 1.125,- pr. person inkluderer i tillegg en musserende aperitiff ved ankomst og livemusikk i Jaktbaren etter middagen.

Overnatting, fra kr. 900,- pr person i dobbeltrom.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og reservasjon.

Kontakt oss
Herregårdsjul

HERREGÅRDSJUL

Fredager og lørdager
Fra 25.11 til 9.12

For en unik opplevelse, kan vi på det varmeste anbefale å holde førjulens selskap i de herskapelige stuene i herregården. I år tilbyr vi «Herregårdsjul» – en tradisjonsrik, smakfull og hyggelig førjulskveld i historiske omgivelser.

Kvelden starter i herregården klokka 19, med en sprudlende aperitiff. Et julepyntet bord står dekket med et utvalg kalde småretter når selskapet går til bords. Deretter serveres velduftende julemat som ribbe, medisterkaker og julepølse eller lutefisk med tradisjonelt tilbehør om du foretrekker det. Måltidet avsluttes med hjemmelagde desserter og småkaker, kaffe og te. Etter maten kan du hygge deg i herregården frem kl. 24 med et utvalgt barkart eller fortsette kvelden i Jaktbaren på hotellet med fullt utstyrt bar og livemusikk utover tidlige nattetime

Kuvertprisen på kr. 1.125,- pr. person inkluderer i tillegg en musserende aperitiff ved ankomst, samt muligheten til å spasere over til hotellets bar ved endt bespisning.

Overnatting, fra kr. 900,- pr person i dobbeltrom.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og reservasjon.

Kontakt oss
Jul á la Carte - Restaurant Ministeren

JULENS Á LA CARTE-MENY I RESTAURANT MINISTEREN

Mandag – Lørdag
14.11 – 21.12
Kl 18.00 – 21.00

Vi setter sammen en á la Carte meny med en miks av tradisjonell julemat og andre spennende retter som setter deg i julestemning. Velkommen til den trivelige restautanten vår hvor terskelen er lav og trivselen høy.

Menyen vil bli publisert her når den er klar. 

Kontakt oss på post@baardshaug.no eller ring oss på 72479900 for å reservere bord.

JULELUNSJ

Hverdager
5.12 – 21.12

Velkommen til vår tradisjonsrike julelunsjbuffe! Buffeten settes frem i hotellets lobbyområde og her finner dere klassisk varm julemat og et stort utvalg av kaldmat med råvarer fra Orkland og Trøndelag. I tillegg til en stor dessertbuffet med julens fristelser og kaffe/te.

I år kan du velge mellom to sittinger:

    • Fra kl. 11:15 – 12:30
    • Fra kl. 13:00 – 14:15

445,- per person
Ta kontakt med oss for mer informasjon og reservasjon.

Kontakt oss
Familiejulebord Bårdshaug Herregård

FAMILIEJULEBORD

Søndag
11.12 og 18.12

Tradisjonen tro blir det familiejulebord før jul. Buffeten settes frem i hotellets lobbyområde og her finner dere klassisk varm julemat og et stort utvalg av kaldmat med råvarer fra Orkland og Trøndelag. I tillegg til en stor dessertbuffet med julens fristelser og kaffe/te.

Dere kan bestille bord fra kl. 14:00. Siste bordsetning fra kl. 16:00. Buffeten blir stående fremme til kl. 17:00.

Voksne: Kr. 545,- 
Barn fom. 3 tom. 12 år: Kr. 270,-
Barn under 3 år: Gratis

Ta kontakt med oss for mer informasjon og reservasjon.

Kontakt oss
Jul take-away og catering Bårdshaug Herregård

JULELUNSJ TAKE-AWAY OG CATERING

Hverdager
05.12 – 21.12

I år som i fjor tilbyr vi vår tradisjonelle varme juletallerken eller en juleinspirert kaldmatstallerken med lokale råvarer med eller uten dessert.

Julelunsj med eller uten dessert:   Kr. 355,- / Kr. 285,-

BESTILLING:
Lunsjen bestilles via post@baardshaug.no eller telefon 72 47 99 00. For bestillinger opp til 20 personer vil vi gjerne vite det 24 timer før.  Ønsker du å bestille til 20 pers eller flere vil vi gjerne vite det 48 timer før.

HENTING/ LEVERING:
Hentes/leveres med miljøvennlig emballasje og bestikk + juleserviett.

Lunsjen kan hentes som take away mellom kl. 12:00 og kl. 14:00. Ønsker dere den levert? Vi har mulighet til å levere innenfor en 10 minutters radius mot et tillegg på kr. 350,- per tur. Catering er kun et tilbud til bedriftskunder for minimum 8 personer og med tidligste levering kl. 12:15.

Lunsj hentes / leveres i termokasser som må leveres tilbake til hotellet, eller så kommer det er tillegg på kr. 120,- per termokasse.

BETALING:
Take away betales direkte i resepsjonen ved henting, eller faktureres til bedriftskunder hvis dette er avtalt på forhånd.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon bestilling.

Kontakt oss

Neste arrangement