

LEDIG STILLING
Frokostkokk i 17 % stilling
Som en del av De Historiske Hotel & Spisesteder har vi et mer kvalitativt, bærekraftig fokus hvor vi ikke nødvendigvis tilbyr en stor frokostbuffet, men der det som er på bordet er av meget god kvalitet, helst egenprodusert eller fra en av våre lokale leverandører, og et tilstedeværende vertskap som sammen bidrar til en god gjesteopplevelse. «Med omsorg for gjesten, miljøet og lokale leverandører»
Ansvarsområder / arbeidsoppgaver:
-
Tilrettelegge og lage høy kvalitetsfrokost, i samsvar med vårt frokostkonsept
-
Vertskap i frokostsalen når anledning
-
Kunne svare opp gjestene om råvarer og produsenter / leverandører
-
Kunne svare opp gjestene om allergier og intoleranser
-
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og med ulike avdelinger
-
Bidra til å redusere matsvinn
-
Jobbe iht. hotellets strategi og De Historiske Hotel & Spisesteder sin kvalitetsstandard
Ønskede kvalifikasjoner
-
Du har stor interesse for mat
-
Du trives på kjøkkenet
-
Erfaring fra lignende arbeid er et stort pluss, men ikke et krav.
-
Du er arbeidsom og liker å få ting gjort
-
Du takler stress og hektiske arbeidsdager
-
Du ønsker å fremme regionale råvarer og matkultur
Vi kan tilby:
En spennende og variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø.
Muligheten til å være med på å utvikle Trøndelag som matregion og sette fokus på lokale råvarer hos Orklandsregionens største reiselivsbedrift.
Arbeidstiden din vil primært være innenfor 06:30 til 13:00 lørdag og søndag annenhver uke.
Betingelser etter avtale.
Ønsker du ytterligere opplysninger vedrørende stillingen, ta kontakt med Linda Bjørgan, på telefon 958 20 308. Skriftlig søknad og CV med bilde sendes til: lbjo@baardshaug.no
Søknadsfrist: Snarest Tiltredelse: Snarest
Se flere ledige stillinger på Bårdshaug Herregård her.




