Linda Bjørgan har bakt den lekreste påskekakenPåskekake Bårdshaug Herregård

God påske fra Bårdshaug Herregård

Hotellet tar påskeferie og stenger i dag 11. april. Vi åpner for overnatting og middagsservering igjen tirsdag den 19. april. Ønsker du å booke rom, møterom eller middag er det bare å ta kontakt på post@baardshaug.no

Vår kjøkkensjef Linda har bakt den lekreste påskekaken til oss i dag og ønsker å dele oppskriften med dere slik at dere kan bake den hjemme. Ikke bare ser den god ut, men vi kan alle skrive under på at den smakte helt himmelsk!

Oppskrift på Lindas påskekake

Bunnen består av en klassisk sukkerbunn, delt og fylt med en søt ostekrem.
Bunn/ Sukkerbrød:
7 egg
200g sukker
200g hvetemel
1,5 ts bakepulver
Stekes på 180° i ca 40 min.

Fyll / smørkrem:
1 pakke kremost
250 g smør
200g melis
Gul konditorfarge
Piskes lenge til det blir en myk smørkrem

Sukkerbrødet deles i tre for å få kaken ekstra saftig og fin høyde. Hvert av lagene smøres med appelsinmarmelade og smørkrem. Pynt kaken med pisket marengs (4 eggehviter, 300 g. melis og litt konditorfarge i påskegul). Pynt kaken med litt påskegodt eller gule blomster. 

En riktig god påske ønskes fra Linda og resten av gjengen på Bårdshaug Herregård! 💛

God påske fra Bårdshaug Herregård

Hotellet tar påskeferie og stenger i dag 11. april. Vi åpner for overnatting og middagsservering igjen tirsdag den 19. april. Ønsker du å booke rom, møterom eller middag er det bare å ta kontakt på post@baardshaug.no

Vår kjøkkensjef Linda har bakt den lekreste påskekaken til oss i dag og ønsker å dele oppskriften med dere slik at dere kan bake den hjemme. Ikke bare ser den god ut, men vi kan alle skrive under på at den smakte helt himmelsk!

Oppskrift på Lindas påskekake

Bunnen består av en klassisk sukkerbunn, delt og fylt med en søt ostekrem.
Bunn/ Sukkerbrød:
7 egg
200g sukker
200g hvetemel
1,5 ts bakepulver
Stekes på 180° i ca 40 min.

Fyll / smørkrem:
1 pakke kremost
250 g smør
200g melis
Gul konditorfarge
Piskes lenge til det blir en myk smørkrem

Sukkerbrødet deles i tre for å få kaken ekstra saftig og fin høyde. Hvert av lagene smøres med appelsinmarmelade og smørkrem. Pynt kaken med pisket marengs (4 eggehviter, 300 g. melis og litt konditorfarge i påskegul). Pynt kaken med litt påskegodt eller gule blomster. 

En riktig god påske ønskes fra Linda og resten av gjengen på Bårdshaug Herregård! 💛

Linda Bjørgan har bakt den lekreste påskekakenPåskekake Bårdshaug Herregård