God påske fra Bårdshaug Herregård
Hotellet tar påskeferie og stenger i dag 11. april. Vi åpner for overnatting og middagsservering igjen tirsdag den 19. april. Ønsker du å booke rom, møterom eller middag er det bare å ta kontakt på post@baardshaug.no
Oppskrift på Lindas påskekake
Bunnen består av en klassisk sukkerbunn, delt og fylt med en søt ostekrem.Bunn/ Sukkerbrød:7 egg200g sukker200g hvetemel1,5 ts bakepulverStekes på 180° i ca 40 min.Fyll / smørkrem:
1 pakke kremost
250 g smør
200g melis
Gul konditorfarge
Piskes lenge til det blir en myk smørkremSukkerbrødet deles i tre for å få kaken ekstra saftig og fin høyde. Hvert av lagene smøres med appelsinmarmelade og smørkrem. Pynt kaken med pisket marengs (4 eggehviter, 300 g. melis og litt konditorfarge i påskegul). Pynt kaken med litt påskegodt eller gule blomster.
En riktig god påske ønskes fra Linda og resten av gjengen på Bårdshaug Herregård!
God påske fra Bårdshaug Herregård
Hotellet tar påskeferie og stenger i dag 11. april. Vi åpner for overnatting og middagsservering igjen tirsdag den 19. april. Ønsker du å booke rom, møterom eller middag er det bare å ta kontakt på post@baardshaug.no
Oppskrift på Lindas påskekake
Bunnen består av en klassisk sukkerbunn, delt og fylt med en søt ostekrem.Bunn/ Sukkerbrød:7 egg200g sukker200g hvetemel1,5 ts bakepulverStekes på 180° i ca 40 min.Fyll / smørkrem:
1 pakke kremost
250 g smør
200g melis
Gul konditorfarge
Piskes lenge til det blir en myk smørkremSukkerbrødet deles i tre for å få kaken ekstra saftig og fin høyde. Hvert av lagene smøres med appelsinmarmelade og smørkrem. Pynt kaken med pisket marengs (4 eggehviter, 300 g. melis og litt konditorfarge i påskegul). Pynt kaken med litt påskegodt eller gule blomster.
En riktig god påske ønskes fra Linda og resten av gjengen på Bårdshaug Herregård!