HØSTENS Á LA CARTE MENY

Menyen gjelder fra onsdag 7. september – lørdag 13. november 2021
FORRETTER

Kremet kantarellsuppe

Med trøffelkrutonger

Kr. 125,-

(Allergener: hvete, laktose)

***

Røkt Røye fra Tydal
Røket i vårt eget røykehus

Artisjokkrem

Kr. 135,-

(Allergener: fisk, laktose)

***

Carpaccio av reinsdyr fra Røros 

Kapers, rødvinsirup og grønt fra Rosenvik

Kr. 145,-

(Allergener: sulfitt)

***

HOVEDRETTER

Risotto med gresskar fra Lensvik

Med selvplukkede kantareller

Kr. 245,-

(Allergener: laktose, hvete)

***

Confitert laks fra Frøya 

Rødbetpure, vinaigrette med selvplukket ramsløk
og poteter fra Solhus Gård

Kr. 325,-

(Allergener: laktose, fisk)

***

Lam fra Trøndelag

Lokale rotgrønnsaker, balsamicosaus og fondant potet 

Kr 395,-

(allergener: sulfitt)

***

Saftig Edelgris fra Innherred

Gresskar fra Lensvik, saus tilsmakt sider fra Hardanger
og poteter fra Solhus Gård

Kr. 325,-

(Allergener: laktose, sulfitt)

**

Bresert Brisket
av Trøndersk storfe

Grillet sjalottløk, lokale grønnsaker,
Sirup med vår egen herregårdshonning, potet fra Solhus Gård

Kr. 355,-

(Allergener: laktose, sulfitt)

***

Vilt fra Orkland

Selvplukket sopp, lokale rotgrønnsaker, rødvinsmarinert pære fra Hardanger,
tyttebærsaus og poteter fra Solhus Gård

(Allergener: laktose, sulfitt)

Kr. 425,-

***

Herregårdsburger

Kjøtt fra Renskleiv Gård, syltet rødløk, høvding Sverre fra
Orkladal Ysteri, søtpotet-chips og hjemmebakt burgerbrød 

(Allergener: laktose, sulfitt, egg, hvete)

Kr. 265,-

***

DESSERT

Herregårdens
hjemmelagde konfekt

Med høstens smaker  

Kr. 55,-

(Allergener: hvete, latose, egg)

***

Bakt ostekake

Med Blåbær fra Orkland

Kr. 120,-

(Allergener: hvete, laktose, egg)

***

Hjemmelaget tyttebæris

Servert med sprøtt bakverk 

Kr. 115,-

(Allergener: laktose, egg, hvete)

***

Marinerte pærer
fra Hardanger

Med hjemmelaget vaniljeis

Kr. 125,-

(Allergener: laktose, egg, sulfitt)

***

Menypakke

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på menyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Hamburger og pannekaker er populære retter. Spør gjerne din servitør.

BORDRESERVASJON

Middagservering mandag – lørdag fra 17 – 21 i hotellets restaurant.
Vi har også uteservering på godværsdager.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72 47 99 00, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.

    Last ned menyen som PDF