JULEN 2018

Førjulstid på Bårdshaug Herregård

23.11, 24.11, 30, 11 og 01.12 har vi tradisjonelt julebord inne på hotellet med god mat, musikk og dans.

Vi dekker stor festbuffet i hotellets lobbyområde med tradisjonell julemat, det beste fra lokale gårder og herregårdens spesialiteter. Her skal det være mulig å kose seg lenge og bli god og mett. Selskapet får gløgg ved ankomst og deretter plass i et av våre hyggelige lokaler inne på hotellet. Buffeten ryddes bort klokka 22, og da blir det livemusikk i Jaktbaren mens vi klargjør til dans i Festsalen. Årets artister har høy dansefaktor og har et stort utvalg innøvde coverlåter å by på. Gjør deg klar for å teste rockefoten til alt fra DDE til Creedence!

LES MER

Mindre selskaper som er ute etter en hyggelig kveld med god mat og drikke, vil trives godt i Restaurant Ministeren.

Fra 16. november er Restaurant Ministeren pyntet til jul. På menyen står ribbe med sprø svor, lutefisk med masse tilbehør og annen julemat. Hva med å legge årets lutefisklag hit? Førjulens á la carte meny finner du her: Jul á la carte 2018

NB! 23.11, 24.11, 30.11 og 01.12 tilbyr vi kun tradisjonelt julebord med buffet og dans.

BOOK BORD

Fra 26. november til 21. desember tilbyr vi tradisjonen tro, vår populære julelunsjbuffet. Hjertelig velkommen!

Her blir det velduftende ribbe og annen julemat med godt tilbehør, koldtbord med kjøtt, fisk, ost, salater og mer og fristende dessertbord.

Mandag – fredag fra kl. 11.30 – 14.00
Pris kr. 385,- per person, inkludert kaffe

SEND FORESPØRSEL

Tradisjonen tro arrangerer vi familiejulebord andre søndag i desember. Da fyller vi huset med lukten av julemat og dekker stor buffet i hotellets lobbyområde.

Her finner dere masse julemat med godt tilbehør, et stort koldtbord med kjøtt, fisk, ost, salater og tilbehør, mat fra lokale leverandører og et dessertbord som skal friste både store og små. Vi deler ut nisseposer til barna, spiller julefilm på storskjerm, setter fram tegnesaker og litt leker til de minste. Hjertelig velkommen!

Voksne kr. 425,-
Barn fra 3-12 år kr. 160,-
Barn under 3 år kr. 0,-

SEND FORESPØRSEL

Vi tar i mot små og store selskap hele førjulsperioden. Nyt en spesiell førjulsstund i en av de herskapelige stuene i den historiske herregården, eller hygg dere inne på hotellet. Valget er deres!

Vår juleselskapsmeny kan du se her: Juleselskap 2018

SEND FORESPØRSEL