JUL À LA CARTE

FORRETTER

Dagens forrett

Kjøkkensjefens anbefaling

Kr. 145,-

***

HOVEDRETTER

Juletallerken

Ribbe, medisterkake, gårdspølse, rødkål, rotmos kokt på poteter fra Solhus Gård og julesaus tilsmakt med karve og appelsin.

Allergener: Gluten, soya, sennep

Kr. 355,-

***

Burger av okse fra Reinskleiv Gård

Med aioli, syltet løk, maiskrem, potet fra Solhus Gård og Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri

Kr. 255,-

Allergener: Melk, sulfitt, egg

***

Reinsdyr fra Røros

Sesongens lokale grønnsaker, kremet viltsaus, syltet rødløk, frisk asparges fra Frosta og ovnsbakte poteter fra Solhus Gård

Kr. 355,-

Allergener: Melk og sulfitt

***

Dagens rett fra havet

Variasjon av det havet har å tilby

Kr. 265,-

***

Dessert

Dagens dessert

Kjøkkensjefens anbefaling

Kr. 125,-

 

BARNEMENY

Gjelder barn fra 0 – 12 år. Flere av rettene på julemenyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Spør gjerne din servitør.