Julens á la Carte meny
Menyen gjelder mandag – lørdag fra 22. november –  18. desember 2021
FORRETTER

Rakfisk fra Røros

Servert med hjemmebakt flatbrød, lokal rømme

Kr. 125,-

(Allergener: hvete, laktose, fisk)

***

Laks røkt på huset

Jordskokkrem, syltet løk, lodderogn

Kr. 125,-

(Allergener: laktose, fisk)

***

Gravet Elg

Gravet med Thams akevitt, servert med tyttebær, rømme, hjemmelaget soppsoya og asparges

Kr. 135,-

(Allergener: laktose)

***

HOVEDRETTER

Torsk

Erterpure med ramsløk, hjemmerøkt bacon,
hollandaise, og fjellmandelpotet fra Røros

Kr. 335,-

(Allergener: laktose, fisk, egg)

***

Elg fra Orkland

Bakt purre, tyttebærgele, grønnkålchips,
selleripure og lokal sopp, viltsaus og potet fra Solhus Gård 

Kr. 375,-

(Allergener: laktose)

***

Reinsdyrskank fra Røros

Smørdampet rosenkål, syltet lokale rotgrønnsaker, potetstappe av mandelpotet fra Røros, tyttebærsirup og rødvinsglace 

Kr 375,-

(allergener: sulfitt, laktose)

***

Lutefisk 

Hjemmerøkt bacon, erterpurè med ramsløk,
potet, sirup, brunost, sennep og lokal lefse

Kr. 525,-
2 serveringer inkludert

(Allergener: fisk, egg, hvete)

**

Pinnekjøtt fra Røros

Servert med rotmos, eldhusrøktpølse, potet og pinnefett 

Kr. 375,-

(Allergener: laktose)

***

Ribbe 

Lokal medisterkake, herregårdens egen kjøttpølse med lokal ost,
rotmos, hjemmelaget rødkål, julesaus og kokte poteter

Kr. 365,-

(Allergener: laktose, sulfitt)

***

DESSERT

Multer fra Orkland

Kremost med multecoulis, pepperkake crumb

Kr. 135,-

(Allergener: latose, hvete)

***

Riskrem

Jordbærsaus med bær fra Lensvik 

Kr. 115,-

(Allergener: laktose)

***

Konfektkake

Hjemmelaget vaniljeis med konglesirup 

Kr. 125,-

(Allergener: laktose, egg, gluten)

***

Menypakke

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på julemenyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Hamburger og pannekaker er populære retter. Spør gjerne din servitør.

BORDRESERVASJON

Middagservering mandag – lørdag fra 18 – 21 i hotellets restaurant.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72479900, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.

    Last ned menyen som PDF