Julens á la Carte meny
Menyen gjelder fra mandag 14. november –  onsdag 21. desember 2022
FORRETTER

RAKFISK FRA RØROS

Servert med hjemmebakt flatbrød, lokal rømme

Kr. 135,-

(Allergener: hvete, laktose, fisk)

***

AKEVITTGRAVET LAKS 

Jordskokkrem, syltet løk, lodderogn

Kr. 135,-

(Allergener: laktose, fisk)

***

POTET OG PURRELØKSUPPE 

Kr. 125,-

(Allergener: laktose)

***

HOVEDRETTER

TORSK FRA TRØNDELAG 

 Gratinert med Høvding Sverre, soyasmør
og potet fra Solhus gård 

Kr. 345,-

(Allergener: laktose, fisk)

***

JULETAPAS 

 Rakfisk, gravet laks, glasert ribbe, lokal rømme, søt sennepsaus, ribbe, ovnsbakt Fjellgo fra Røros med multe coulis 

Kr. 585,-

(Allergener: laktose, fisk, hvete)

***

REINSDYR FRA RØROS 

 Confitert rosenkål, eplesaus, gresskar fra Lensvik 

Kr 425,-

(allergener: laktose)

***

LUTEFISK 

Hjemmerøkt bacon, erterpurè med ramsløk,
potet, sirup, brunost, sennep og lokal lefse

Kr. 535,-
2 serveringer inkludert

(Allergener: fisk, egg, hvete)

**

Pinnekjøtt 

Servert med rotmos, eldhusrøkt pølse, potet fra Solhus Gård

Kr. 385,-

(Allergener: laktose)

***

Ribbe

Lokal medisterkake, eldhusrøkt pølse rotmos,
hjemmelaget rødkål,
poteter fra Solhus Gård 

Kr. 375,-

(Allergener: laktose, sulfitt)

***

DESSERT

MULTESORBET 

Kr. 125,-

(Allergener: latose, egg, hvete)

***

RISKREM

Jordbærsaus med bær fra Lensvik

Kr. 115,-

(Allergener: laktose)

***

HJEMMELAGET KONFEKT

Kr. 60,-

(Allergener: laktose)

***

Menypakke

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på julemenyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Hamburger og pannekaker er populære retter. Spør gjerne din servitør.

BORDRESERVASJON

Middagservering mandag – lørdag fra 18 – 21 i hotellets restaurant.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72479900, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.

    Last ned menyen som PDF