
Menyen gjelder fra mandag 14. november – tirsdag 20. desember 2022
FORRETTER
RAKFISK FRA RØROS
Servert med hjemmebakt flatbrød, lokal rømme
Kr. 135,-
(Allergener: hvete, laktose, fisk)
***
AKEVITTGRAVET LAKS
Jordskokkrem, syltet løk, lodderogn
Kr. 135,-
(Allergener: laktose, fisk)
***
POTET OG PURRELØKSUPPE
Kr. 125,-
(Allergener: laktose)
***
HOVEDRETTER
TORSK FRA TRØNDELAG
Gratinert med Høvding Sverre, soyasmør
og potet fra Solhus gård
Kr. 345,-
(Allergener: laktose, fisk)
***
JULETAPAS
Rakfisk, gravet laks, glasert ribbe, lokal rømme, søt sennepsaus, ribbe, ovnsbakt Fjellgo fra Røros med multe coulis
Kr. 585,-
(Allergener: laktose, fisk, hvete)
***
REINSDYR FRA RØROS
Confitert rosenkål, eplesaus, gresskar fra Lensvik
Kr 425,-
(allergener: laktose)
***
LUTEFISK
Hjemmerøkt bacon, erterpurè med ramsløk,
potet, sirup, brunost, sennep og lokal lefse
Kr. 535,-
2 serveringer inkludert
(Allergener: fisk, egg, hvete)
**
Pinnekjøtt
Servert med rotmos, eldhusrøkt pølse, potet fra Solhus Gård
Kr. 385,-
(Allergener: laktose)
***
Ribbe
Lokal medisterkake, eldhusrøkt pølse rotmos,
hjemmelaget rødkål, poteter fra Solhus Gård
Kr. 375,-
(Allergener: laktose, sulfitt)
***
DESSERT
MULTESORBET
Kr. 125,-
(Allergener: latose, egg, hvete)
***
RISKREM
Jordbærsaus med bær fra Lensvik
Kr. 115,-
(Allergener: laktose)
***
HJEMMELAGET KONFEKT
Kr. 60,-
(Allergener: laktose)
***