NYTT KJØKKEN

 

I sommer totalrenoverer vi kjøkkenet. Følg prosessen her.

Lørdag 3. juni

Torsdag ettermiddag ble det mobile kjøkkenet levert. Kjøkkenet er i bunn og grunn to sammenkoblede containere utstyrt som kjøkken innvendig, og torsdag kveld og fredags morgen gikk med til kobling og montering av alle elementene. Fredag var Proff El & IT, Solligård og Mardahl Maskin på plass for å ordne henholdsvis strøm, vann og avløp og øvrig teknisk. Parallelt med dette har vi flyttet delvis ut fra gammelt kjøkken og inn i det mobile kjøkkenet, laget midlertidige stasjoner rundt på hotellet for oppvask og oppbevaring, samt tilrettelagt midlertidige serveringsområder i hotellets lobby og festsal.

Akkurat nå surrer og summer det godt i gangene på hotellet!

Fredag 9. juni

Parallelt med at det mobile kjøkkenet nå er i full drift, bygges det rundt oss. Denne uka har vi vært så heldige med været som vi kan få blitt. Og hvis gråværet kommer nå, har vi fra i ettermiddag av tak mellom containerne. Det er vi fantastisk glade for!

Logistikken begynner å dra seg til. Litt fomling blir det nå i innkjøringsfasen, men alle gjester har fått mat som bestilt og virker å være fornøyde – det er det aller viktigste for oss.

Det gamle kjøkkenet er nå revet, og mandag blir det skjæring i vegger og gulv. Heldigvis er den «normale» støyen fra arbeidene ganske beskjeden. Så kommer det en dag innimellom der det må bråkes mer, men vi jobber hele tiden for å legge dette til dager det ikke skjer noe her på dagtid.

Det gamle kjøkkenet er nå demontert

Slik ser det ut inne i containerne

En velfortjent pust i bakken etter 220 lunsj