PRAKTISK INFORMASJON

Totalrenovering av kjøkken sommer 2017

Byggeperioden vil pågå fra start juni til slutt august

Restaurant og kjøkken stenger etter endt lunsj fredag 2. juni og åpner igjen tirsdag 6. juni. Allerede bestilte middager i denne perioden vil bli gjennomført som planlagt. Vi vil skreddersy frokost for boende gjester disse dagene.

Byggeperioden varer fra og med uke 23 til og med uke 35. De første 4-5 ukene av byggeperioden består av de mest støyende arbeidene. Oppsaging av betonggulv, riving av eksisterende kjøle- og lagerrom, legging av nye bunnledninger, støping av nytt gulv, riving av eksisterende yttervegg og utvidelse av areal med opparbeidelse av nye vegger og støpearbeider.

Fra og med uke 28 skal gulvet på selve kjøkkenet tørke, så da blir det lite arbeider inne på selve kjøkkenet, men det vil fremdeles foregå byggearbeider som opparbeidelse av nytt ventilasjonsrom på mellomtak.

Fra og med uke 31 vil vi begynne å opparbeide det nye kjøkkenet med montering av nytt ventilasjonsanlegg, nytt gulvbelegg, veggplater, montering av ny kjøl og frys, ny hygienehimling, ny grovvask, ny anretning, og selve kronen på verket – nytt kjøkkenutstyr.

Om alt går som planlagt vil vi begynne å flytte inn på nytt kjøkken i løpet av uke 35, og være tilbake til normalen i uke 36.

 

Fast serveringstilbud

Serveringstilbudet vårt vil bli fullt ivaretatt i Festsalen, Bakgården, Jaktbaren, Galleri Thams og lobbyområdet. Hva som foregår hvor vil avhenge av hvilke arrangement vi har hos oss, men hovedsaklig vil vårt faste serveringstilbud foregå slik:

Mandag til lørdag

07.00 – 10.00    Frokost                                           Lobby, Festsalen og Galleri Thams

11.30 – 21.30    Småretter                                      Festsalen og Bakgården

14.30 – 21:30    Ukens 3-retters                             Festsalen og Bakgården

17:30 – 21:30    A la carte                                        Festsalen og Bakgården

Hvis været tillater vil vi erstatte fredagenes a la carte med grilling i bakgården i sommer. Mer informasjon om dette kommer.

Søndag

08.00 – 10.30    Frokost                                           Lobby, Festsalen og Galleri Thams

Søndager 25. juni – 20. august                                                         

13:00 – 19:00    Småretter og a la carte                Festsalen og Bakgården

 

Selskaper, grupper og arrangement

Selskaper, grupper og arrangement vil gjennomføres som avtalt.

 

Støy

Som følge av riving, betongboring og bygging blir det periodevis støy. Vi prøver å begrense støyen og legger til rette for en så god gjesteopplevelse som mulig.

  • Støyende arbeider vil kun pågå mandag til fredag mellom 9 og 17.
  • Grupper som er her på dagtid vil lokaliseres så fordelaktig som mulig med tanke på eventuell støy. Merk at alle møterom som blir benyttet i denne perioden, ligger plassert i god avstand fra kjøkkenarbeidene.
  • Vi flytter serveringstilbudet vårt fra restauranten og spisesalen til lokaler som ikke er like påvirket.
  • Vi gir ut ørepropper i resepsjonen og har du planer om å sove lenge en hverdag, er du hjertelig velkommen til å hente deg et par. I helgene er det ikke støyende arbeider.
  • Vi vil prøve å imøtekomme spesielle ønsker og arrangement, men håper på forståelse for at vi må opprettholde framdrift og derfor ikke har mulighet til å gjøre lengre opphold i arbeidene

 

Visuell skjerming

Vi vil gjøre vårt beste for å skjerme mot innsyn til byggeplass, og vil ta i bruk kledde byggegjerder, planter og blomster for å gjøre uteområdene våre hyggelige til tross for de pågående arbeidene.

 

Herregården

Den historiske herregården vil ikke bli berørt av arbeidene.

 

Har du spørsmål vedrørende hvordan dette kan påvirke ditt opphold eller arrangement?

For de aller fleste som er hos oss i denne perioden håper vi at de pågående arbeidene vil være av liten – eller ingen betydning. Vi vil gjøre vårt aller beste for at våre gjester skal få en god opplevelse her på Bårdshaug Herregård, også i byggeperioden. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende hvordan dette kan påvirke ditt opphold eller arrangement.