LAKSEFISKEREN

I vårt fiskevald kan drømmen om storlaksen gå i oppfyllelse

Kombiner laksefiske i Orkla med overnatting i de hyggelige stasjonsbygningene på historiske Bårdshaug Herregård. Kanskje er det nettopp her drømmen om storlaksen skal gå i oppfyllelse?

Valdet

I en av Norges beste lakseelver Orkla, finner vi Bårdshaug Herregårds private fiskevald Fandrem 1 og Gjelørene. Valdet ligger 3 km fra hotellet i naturskjønne omgivelser og den rause elvebredden er er møblert med gapahuk og benker. Her skreddersyr vi gjerne opplegg for deg eller din gruppe, enten du ønsker å fiske alene eller sammen med flere.

Fandrem 1 og Gjelørene ligger rundt 500 meter langt og er lett tilgjengelig fra begge sider. Fra vestbredden er valdet lettfisket, og skulle man ønske å ta i bruk vaderne er bunnen ganske snill med små rullesteiner og grus. Østsiden er langt mer krevende å fiske, med bratt elvebredd og mye vegetasjon. Valdet ligger ca. 4 km fra munningen av elva, og godt fiske kan ofte oppleves i en periode på 2-4 timer etter at floa er på topp. Det er en gapahuk med bålplass og grill på vestsiden av valdet. På normal vannstand kan man kjøre helt ut på grusbanken det gapahuken står. Parkering er derimot tryggest oppe på tørt land. Vi selger opp til 6 fiskekort til valdet per døgn.

Oppholdet

Stasjonsbygningene er ombygde jernbanestasjoner som tidligere sto plassert langs Norges første elektriske jernbane, Thamshavnbanen. Utvendig ser de tilnærmet ut som de gjorde den gangen, men inni er det lite som vitner om hva de en gang har blitt brukt til, med moderne innredning og nyoppussede baderom. Rommene er ikke av de største, men velutstyrte og hyggelige. Alle rom i stasjonsbygningene har parkering rett utenfor døra, en liten terrasse med sitteplasser, trådløst internett, vannkokere og et lite kjøleskap. Hotellets hyggelige uteområde ligger rett over plassen, likeså restauranten der man får servert frokost og middag. To minutters gange unna ligger Amfi kjøpesenter som har et rikt utvalg butikker, blant annet matbutikk, vinmonopol og sportsbutikk. Les mer om stasjonsbygningene her.

Velkommen til noen flotte dager med fiske i Orkla og et hyggelig opphold hos oss!

«Laksefiskeren» inkluderer:

  • Overnatting i stasjonsbygning 

  • Hotellfrokost

  • Egensmurt matpakke fra frokostbuffeten

  • Påfyll av kaffe/te på egen termos

  • Tre-retters middag i Restaurant Ministeren ex. drikke

  • Fiskekort i Fandrem 1 og Gjelørene

Ønsker du å gi bort denne hotellpakken i gave? Kjøp gavekortet her: «Laksefiskeren» 

PRIS PER PERSON fra KR. 2.300,-

  • Pris ved to personer på rommet fra kr. 2.300,- per person/natt
  • Pris ved en person på rommet kr. 2.750,- /natt
  • Fiskeravgift til staten kommer i tillegg og kan betales her: Fiskeravgift 
BESTILL HER

Fiske som aktivitet for grupper og enkeltpersoner: Laksefiske