LEDIG STILLING

F&B ansvarlig i 100% stilling

Utlyst 27.09.2019

Bårdshaug Herregård søker en dyktig og kreativ F&B-ansvarlig som ønsker å videreutvikle vårt fokus på gode mat og drikkeopplevelser. Du elsker unike steder og gode opplevelser, og er genuint opptatt av god og personlig gjesteservice og store matopplevelser.

Som Food & Beverage ansvarlig sitter du i ledergruppen og har sammen med øvrige avdelingsledere det operasjonelle ansvaret for hotellets avdelinger. Stillingen innebærer både operative og administrative oppgaver.

  • Du har god kjennskap til bransjen.

  • Du vil være ansvarlig leder for restaurant, bar, kurs- og konferanse og kjøkkenet i samarbeid med kjøkkensjef. Du har gode lederegenskaper og -erfaringer. 

  • Du er drevet, en naturlig nettverksbygger, sterkt resultatorientert og liker å skape nye muligheter.

  • Du setter gjerne mål for deg selv og dine medarbeidere og liker å lede gjennom en «hands-on» tilnærming. Du er en trygg leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere.

  • Du er en positiv og engasjert person som liker å ha det gøy på jobb og bidra til å skape et godt arbeidsmiljø.

  • Du er tydelig og stiller krav til gjennomføring og kvalitet.

  • Du forstår folk og har gode samarbeidegenskaper. Samarbeidet i og mellom avdelingene er viktig.

  • Du har en oppriktig interesse i mennesker. Du har kontinuerlig kontakt med gjestene på hotellet og i restauranten.

  • Du har en upåklagelig fremtreden.

  • Du har relevant utdannelse og/eller erfaring fra hotell og/eller restaurant.

  • Du følger med på bransjen og utviklingen. Du skaper entusiasme rundt mat- og drikke, og gir dine kolleger gode forutsetninger for å utvikle – og motivere seg selv og andre.

  • Du jobber systematisk og strukturert, men samtidig kreativt.

  • Du har god økonomisk forståelse.

Ansvarsområder

  • Kvalitetssikre og følge opp både den daglige driften og større arrangement.

  • Ansvarlig for oppfølging restaurant, bar og konferanseavdelingen.

  • Utarbeide planer og årshjul for restaurant- og kjøkken i samarbeid med kjøkkensjef med særlig fokus på råvarer og driftsrutiner.

  • Utvikle nye konsepter for selskap, restaurant, bar, kurs og konferanse i samarbeid med kjøkkensjef og hotellets ledelse.

  • Motivere til økt kvalitet i teamet gjennom god opplæring, oppfølging, interne konkurranser med mer.

  • Budsjett- og resultatansvar i restaurant. Holde fokus på varekost, driftskostnader og personalkostnader.

  • Innkjøp og lager av drikke og driftsmateriell, varebestilling og varetelling. Kontaktpunkt opp mot ulike leverandører og samarbeidspartnere

  • Kontrollere at gjeldende internkontrollsystemer følges og oppdateres.

  • Arbeide i henhold til bedriftens visjon og verdier. Bidra til å styrke bedriftens identitet og omdømme og være en god sparringspartner for kjøkkensjef og øvrig lederteam.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Vi søker deg som har kunnskap om mat og drikke og interesse for Trøndelag som matregion. Som leder er du engasjert og inkluderende, og gir dine kolleger gode forutsetninger for å utvikle- og motivere både deg selv og andre.

  • Blid, serviceinnstilt og kvalitetsbevisst.

  • Relevant utdannelse og/eller erfaring fra hotell og/eller restaurant, fordel med tidligere ledererfaring.

  • Systematisk og strukturert. Du trives med hektiske arbeidsdager og brenner for å levere kvalitet på mat og service.

  • Gode lederegenskaper. Du er tydelig i kommunikasjon med dine medarbeidere og forstår viktigheten av å lede gjennom andre.

  • Behersker godt norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

  • Resultatorientert og har god økonomisk forståelse.

Du vil være ansvarlig leder for restaurant, bar, kurs- og konferanse, og jobbe tett sammen med kjøkkensjef både på fag og personal, og bidra til utvikling i tråd med hotellets satsning på lokalmat fra Orkdalsregionen.

Vi tilbyr en spennende og variert jobb i en bedrift i utvikling.

  • Gode betingelser.

  • Et trivelig og stabilt arbeidsmiljø.

  • Karrièremuligheter og personlig utvikling.

  • Muligheten til å være med på å utvikle Trøndelag som matregion og sette fokus på lokale råvarer hos Orkdalsregionens største reiselivsbedrift.

Ser du på dette som en mulighet til å utvikle karrière, men ikke bor i Orkanger eller omegn, kan vi være behjelpelig med midlertidig bosted i en oppstartfase.

Bårdhaug Herregård samarbeider med Fremo Bemanning om rekruttering. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Magnus Müller Lysholm hos Bårdshaug Herregård på tlf. 97789981 eller Jorunn Løseth hos Fremo Bemanning og Utvelgelse på tlf. 90790311. 

Alle henvendelser til Fremo vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver hvis ønskelig i innledende fase.

 

Link til stillingsannonse og søknadsskjema på fremobemanning.no

Søknadsfrist: 17. oktober                Tiltredelse: Snarest

Bårdshaug Herregård er et familieeid hotell sentralt beliggende i småbyen Orkanger. Her kan du overnatte i moderne eller historiske omgivelser, holde selskap i herskapelige lokaler, holde dine møter, kurs og konferanser og spise godt i hotellets koselige restaurant. Vi ligger plassert midt i smørøyet når det gjelder tilgang på fantastiske råvarer fra skog, fjell og sjø. Lokalmat er viktig for oss – det meste av våre råvarer kommer i dag fra Trøndelags-regionen.

Bårdshaug Herregårds historie er som et eventyr fra virkeligheten – en slektshistorie om særlig én mann, som ikke lot småligheten råde, men som ved hjelp av visjoner og virketrang bygde opp en rekke vellykkede virksomheter.

Den herskapelige herregården fra tidlig 1900-tall, troner som et lite slott på hotellområdet. Både selve herregården og andre sjarmerende bygg på området brukes hyppig til selskap, møter og overnatting. Hotellet har kapasitet til i overkant av 150 overnattende gjester og har møte – og selskapslokaler som rommer opp til 120 personer.

Bårdshaug Herregårds visjon er å gjøre Orkdalsregionen til et selvskrevent reisemål i Trøndelag. Hotellet er en del av samarbeidet «De Historiske hotell & spisesteder», og forvalter verdier som godt vertskap, lokal kulturhistorie, lokale tradisjoner, kortreist mat, omsorg for miljøet og samfunnsansvar.