Bårdshaug Herregård Tor Arne og Monica

Restaurant Ministeren Bårdshaug Herregård

LEDIG STILLING

Hovmester

Stillingen innebærer at du vil bli vår andre hovmester og bli en del av et team på 5 – 6 fast ansatte i hotellets restaurant- og baravdeling. Hele Bårdshaug familien utgjør ca. 30 fast ansatte. Som vår andre hovmester vil du få en allsidig og utfordrende jobb. Her har vi alt fra frokost, servering i forbindelse med møter, kurs og konferanser, lunsj, afternoon tea, a la carte, selskap, små og større arrangement, bar og lobbybar. Serveringen foregår hovedsakelig inne på hotellet, på uteområdene våre og i stuene i den historiske herregården.

Ansvarsområder / arbeidsoppgaver:

  • Arbeide aktivt i serveringen med vakter iht. skiftarbeid / rullerende bemanning ut fra aktivitetsnivået på hotellet.

  • Skape fantastiske gjesteopplevelser.

  • Planlegging av daglig drift sammen med F&B ansvarlig og første hovmester.

  • Veilede, motivere og utvikle øvrige kollegaer og lærlinger innen servering, bar og kurs- og konferanse. Kompetanseoverføring og kunnskapsdeling er viktig for å skape en kultur for kontinuerlig læring.

  • Følge opp daglig drift i restaurant, bar og kurs- og konferanse og påse at den er i tråd med gjeldende instrukser, rutiner og kvalitetsstandarder.

  • Selskaps- og bryllupsplanlegging i tett dialog med gjestene og overføring av relevant informasjon til de på booking.

  • Vertskap, mottak, (meny)presentasjon og gjennomføring av arrangement.

  • Produkt- og konseptutvikling i sammen med F&B ansvarlig og første hovmester.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du er blid og liker å yte service og å jobbe med mennesker.

  • Du elsker å snakke med folk og har gode kommunikasjonsevner muntlig på norsk og engelsk.

  • Du er god til å håndtere gjester med høye forventninger.

  • Du er kvalitetsbevisst og har et øye for detaljer.

  • Du er fleksibel og arbeidsom.

  • Du elsker og ha mange baller i luften, men kontrollerer dem med gode rutiner, struktur og ledelse.

  • Du har god kunnskap om drikke, og da spesielt øl og / eller vin.

  • Du har kunnskap om allergier og dietter.

  • Du har relevant arbeidserfaring hotell- og restaurantbransjen.

  • Du har ett eller flere relevante fagbrev.

  • Du er sulten, har lyst til å lære og tilegne deg ytterligere kunnskap om og kompetanse innen hotell- og restaurantbransjen.

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø.
  • Deltakelse på kjøkken- og restaurantfaglige samlinger i De Historiske Hotel & Spisesteder.
  • En individuell kunnskaps-, kompetanse- og utviklingsplan.
  • Lønn og goder etter avtale.

Søknad, CV med bilde og eventuelle spørsmål til stillingen sendes til F&B ansvarlig Tor Arne Dammen på e-post : tad@baardshaug.no og telefon 994 49 458

 

Søknadsfrist: Snarest                Tiltredelse: Etter avtale

Se flere ledige stillinger på Bårdshaug Herregård her.

Bårdshaug Herregård er en del av samarbeidet «De Historiske hotell & spisesteder». Vår visjon er at vi vil gjøre Orkland kommune til et selvskrevent reisemål i Trøndelag. Hotellet ligger på Orkanger, 40 km sørvest for Trondheim. Dagens Bårdshaug består av den majestetiske Herregården, flere sjarmerende bygg fra sent 1800-tall og ett fullservice hotellbygg fra 1980 som ble ytterligere utvidet i 2010. Bårdshaug Herregård har 88 hotellrom med 154 sengeplasser, flere vakre selskapslokaler i Herregården, konferansefasiliteter for opptil 120 personer og festsal. Ved Bårdshaug Herregård finner du også Restaurant Ministeren og Jaktbaren.