Selskapsservitør, fast hver andre helg i 15.5 % stilling

Hva vil dine ansvars- og arbeidsområdet være?

Du vil være ansvarlig for forberedelser, dekking, gjennomføring av, opprydning og oppvask etter endt selskap. Det være seg inne på hotellet og i den historiske herregården etter Christian Thams.

  • Du dekker bord og klargjør lokaler før gjestene kommer
  • Du ønsker gjestene velkommen, og kvalitetssikrer kveldens kjøreplan ved behov,
  • Du serverer aperitiff
  • Du presenterer mat og drikke på norsk og engelsk.
  • Du serverer og påser at gjestene har drikke i glasset underveis.
  • Du selger på vordrink og avec, samt kvalitetssikrer regning og tar betalt.
  • Du utøver godt vertskap ovenfor gjestene våre.

Ved større selskap vil du få med deg en eller flere av våre dyktige tilkallingshjelper som du vil være ansvarlig for ved gjennomføring av selskap.

Du må være forberedt på å bistå med servering i vår a la carte restaurant, Restaurant Ministeren.

Hva tilbyr vi?

  • Omvendt intervju med en av servitørene våre.
  • Stengt hotell og restaurant i forbindelse med påske og jul- / nyttår, som gir deg forutsigbarhet i forhold til avvikling av ferie disse ukene.
  • Lønn etter avtale. Basert på gjeldende tariffavtale + tillegg for din kompetanse, personlige egnethet og arbeidserfaring.
  • Et profesjonelt, ordnet og godt arbeidsmiljø
  • Fortrinnsrett på ekstra vakter i servering og bar etter behov

Søknadsfrist og tidspunkt for tiltredelse?

Vi tar inn aktuelle kandidater til samtaler fortløpende, og tiltredelse blir i henhold til når det passer deg.

Hvem tar du kontakt med?

Ønsker du ytterligere opplysninger som gjelder stillingen, ta kontakt med vår F&B ansvarlig Tor Arne Dammen på telefon 994 49 458. Skriftlig søknad og CV sendes til: tad@baardshaug.no.