Bårdshaug Herregård

LEDIG STILLING

Vikariat som salgs- og bookingmedarbeider, 100 %

Stillingen innebærer å håndtere alle innkommende gjestehenvendelser på en selgende, korrekt og effektiv måte. Du vil måtte håndtere møte, kurs og konferansehenvendelser, henvendelser fra et nasjonalt og internasjonalt ferie- og fritidsmarked, små og større arrangement, laksefiske, alt av selskaper fra dåp til minnesamvær for å nevne noe. Din jobb vil være å skape en god kundeopplevelse, sikre salget og ha fokus på detaljer slik at hotellets operative avdelinger kan fokusere på vertskapsrollen å overgå gjestenes forventninger.

Ansvarsområder / arbeidsoppgaver:

 • Besvare alt av innkommende henvendelser per telefon og e-post.

 • Kartlegge kundenes ønsker og behov.

 • Håndtere henvendelsene i henhold til hotellets prisstrategi og ha fokus på å maksimere hotellets omsetning.

 • Henvendelsene besvares på en måte som får kundene til å føle seg personlig ivaretatt og påser at henvendelsene omsettes til faktiske bestillinger.

 • Oppfølging av bestillinger frem mot ankomstdato med fokus på detaljer slik at alle opplysninger blir tatt hånd om og er oppdatert og lagt inn i de til enhver tid benyttede systemer.

 • Delta i ukentlige driftsmøter hvor vi gjennomgår neste ukes bestillinger for å sikre av at driftsavdelingene har alt det de trenger av opplysninger for å overgå gjestenes forventninger.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Du er blid, kvalitetsbevisst og liker å yte service og å jobbe med mennesker.

 • Du har veldig gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

 • Du er god til å håndtere kunder med høye forventninger og klare å få kunden til å føle seg personlig ivaretatt.

 • Du har relevant arbeidserfaring fra hotell/booking.

 • Du elsker og ha mange baller i luften, men kontrollerer dem med rutiner, struktur og oppfølging.

 • Du har gode datakunnskaper, kjenner hotellsystemer og kan raskt komme i gang. Opera er en bonus.

 • Du er sulten og ha lyst til å tilegne deg kompetanse innen pakketering av opplevelser hvor vi bruker SynXis fra Sabre gjennom vårt medlemskap i De Historiske Hotel & Spisesteder.

Vi kan tilby:

En spennende og variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø. Lønn etter avtale.

En digital arbeidsplass med Microsoft 365 og helt nytt skybasert hotellsystem, Opera Cloud.

Innfrir du iht. våre forventninger og trives hos oss og med arbeidsoppgavene dine, er det gode muligheter for å få tilbud om fast jobb etter endt vikariat. Arbeidstiden din vil primært være hverdager mellom 08 og 16.

Søknad, CV med bilde og eventuelle spørsmål til stillingen sendes til
hotelldirektør Magnus Müller Lysholm på e-post: mml@baardshaug.no

 

Søknadsfrist: Snarest                Tiltredelse: August 2021 – tom. 17. desember 2021

Se flere ledige stillinger på Bårdshaug Herregård her.

Bårdshaug Herregård er et familieeid hotell sentralt beliggende i småbyen Orkanger. Her kan du overnatte i moderne eller historiske omgivelser, holde selskap i herskapelige lokaler, holde dine møter, kurs og konferanser og spise godt i hotellets koselige restaurant. Vi ligger plassert midt i smørøyet når det gjelder tilgang på fantastiske råvarer fra skog, fjell og sjø. Lokalmat er viktig for oss – det meste av våre råvarer kommer i dag fra Trøndelags-regionen.

Bårdshaug Herregårds historie er som et eventyr fra virkeligheten – en slektshistorie om særlig én mann, som ikke lot småligheten råde, men som ved hjelp av visjoner og virketrang bygde opp en rekke vellykkede virksomheter.

Den herskapelige herregården fra tidlig 1900-tall, troner som et lite slott på hotellområdet. Både selve herregården og andre sjarmerende bygg på området brukes hyppig til selskap, møter og overnatting. Hotellet har kapasitet til i overkant av 150 overnattende gjester og har møte – og selskapslokaler som rommer opp til 120 personer.

Bårdshaug Herregårds visjon er å gjøre Orkdalsregionen til et selvskrevent reisemål i Trøndelag. Hotellet er en del av samarbeidet «De Historiske hotell & spisesteder», og forvalter verdier som godt vertskap, lokal kulturhistorie, lokale tradisjoner, kortreist mat, omsorg for miljøet og samfunnsansvar.