29. september åpnet vi hotellets restaurant i ny drakt under navnet «Restaurant Ministeren».

RESTAURANTENS ÅPNINGSTIDER ER MANDAG – LØRDAG 11.30 – 21.30

Menyene ligger ute på  restaurantministeren.no. Hjertelig velkommen!

BOOK ET BORD

Serveres fra kl. 11.30 – 21.30

Serveres fra kl. 14.30 – 21.30

Serveres fra kl. 17.30 – 21.30

Osteanretning

LOKALE PRODUSENTER

Vi har et godt samarbeid med lokale gårder og produsenter, og får jevnlig leveranser fra bygda og nærområdet. I våre menyer og på bufféter er ofte disse produktene å finne:

  • Oster fra Orkladal Ysteri
  • Egg fra Storkvikne Gård
  • Smør og rømme fra Fannremsgården
  • Poteter fra Solhus Gård
  • Oster fra Grindal Ysteri
  • Grønnsaker fra Skjølberg Søndre

Vi får også kjøtt fra lokale gårder, og sesongbaserte råvarer fra dalføret så som vilt, bær og sopp.

Vi dyrker en del grønnsaker og urter selv, og baker både brød og kaker.

REGIONALE RÅVARER

Vi ligger plassert midt i smørøyet når det gjelder tilgang på fantastiske råvarer fra skog, fjell og sjø – det meste er å få tak i innen en distanse på et par timers kjøring! Det meste av våre råvarer kommer i dag fra Trøndelags-regionen – her følger en liten pekepinn:

  • Fisk og skalldyr – Hitra og Frøya
  • Vilt – Orkdal/Hitra/Røros
  • Storfe – Meråker/lokale gårder
  • Kylling og and – Ytterøy
  • Jordbær – Lensvik
  • Bær og sopp – Orkdal
  • Grønnsaker og poteter – Orkdal (dyrker også noe eget)

Hos oss kan du nyte smaken av Trøndelag!

GODT I GLASSET

Til god mat serverer vi gjerne god drikke. Vår sommelier Monica har god vinkunnskap, og oppdaterer våre vinkart og anbefalinger jevnlig. Hvis du har lyst til å lære litt mer om vin, kan kanskje en vinsmaking i herregårdstårnet være av interesse? Det kan du lese mer om her: Vinsmaking i herregårdstårnet.

På drikkemenyen vår finner du gode viner fra ulike land og distrikt, øl fra Trøndelags-regionen, juicer og mineralvann. Vi har også et voksende utvalg regionale akevitter og annet godt å by på.

29. september åpnet vi hotellets restaurant i ny drakt under navnet «Restaurant Ministeren».

RESTAURANTENS ÅPNINGSTIDER ER MANDAG – LØRDAG 11.30 – 21.30

Menyene ligger ute på  restaurantministeren.no. Hjertelig velkommen!

BOOK ET BORD

Serveres fra 17.30 – 21.30

Serveres fra 14.30 – 21.30

LOKALE PRODUSENTER

Vi har et godt samarbeid med lokale gårder og produsenter, og får jevnlig leveranser fra bygda og nærområdet. I våre menyer og på bufféter er ofte disse produktene å finne:

  • Oster fra Orkladal Ysteri
  • Egg fra Storkvikne Gård
  • Smør og rømme fra Fannremsgården
  • Poteter fra Solhus Gård
  • Oster fra Grindal Ysteri
  • Grønnsaker fra Skjølberg Søndre

Vi får også kjøtt fra lokale gårder, og sesongbaserte råvarer fra dalføret så som vilt, bær og sopp.

Vi dyrker en del grønnsaker og urter selv, og baker både brød og kaker.

Osteanretning

REGIONALE RÅVARER

Vi ligger plassert midt i smørøyet når det gjelder tilgang på fantastiske råvarer fra skog, fjell og sjø – det meste er å få tak i innen en distanse på et par timers kjøring! Det meste av våre råvarer kommer i dag fra Trøndelags-regionen – her følger en liten pekepinn:

  • Fisk og skalldyr – Hitra og Frøya
  • Vilt – Orkdal/Hitra/Røros
  • Storfe – Meråker/lokale gårder
  • Kylling og and – Ytterøy
  • Jordbær – Lensvik
  • Bær og sopp – Orkdal
  • Grønnsaker og poteter – Orkdal (dyrker også noe eget)

Hos oss kan du nyte smaken av Trøndelag!

GODT I GLASSET

Til god mat serverer vi gjerne god drikke. Vår sommelier Monica har god vinkunnskap, og oppdaterer våre vinkart og anbefalinger jevnlig. Hvis du har lyst til å lære litt mer om vin, kan kanskje en vinsmaking i herregårdstårnet være av interesse? Det kan du lese mer om her: Vinsmaking i herregårdstårnet.

På drikkemenyen vår finner du gode viner fra ulike land og distrikt, øl fra Trøndelags-regionen, juicer og mineralvann. Vi har også et voksende utvalg regionale akevitter og annet godt å by på.