VELKOMMEN TIL FESTIVAL

Denne helgen braker det løs med Midtnorsk Strikkefestival her på hotellet. Hit kommer utstillere og deltakere fra fjern og nær – og alle (også du!) kan bli med uansett om du strikker bittelitt på hobbybasis eller er hardbarket strikke-proff. Vi gleder oss til å huse strikkeglade festivaldeltakere og utstillere, og håper alle får ei hyggelig og inspirerende helg. Festivalen åpner fredag kl. 16.00 og slutter søndag ca kl. 15.00.

Det mye spennende som foregår under festivalen, og det er altså fortsatt mulig å bli med! Dagspass og billetter til ulike foredrag og arrangement finner du her: Billetter til Midtnorsk Strikkefestival.

Årets festivaltema er «Fra tradisjon til innovasjon», og du kan lese mer om innholdet på festivalen på arrangørens egen hjemmeside her: Program Midtnorsk Strikkefestival.

PRAKTISK INFO

Arrangøren av festivalen er Made By You. Det vil deles ut trykte festivalprogram og Made By You vil også ha en festivalvert til stede på festivalområdet som kan svare på spørsmål vedrørende selve festivalen og dens innhold.

Har du spørsmål vedrørende hotelloppholdet, Bårdshaug Herregård, mat – og drikketilbudet eller noe annet, henvend deg gjerne til resepsjonen. Vi gleder oss til å se deg!

Noen punkter å merke seg før du kommer:

PARKERING

Det er ikke mulig å parkere foran hotellet denne helgen, da parkeringsplassen blir brukt som festivalområde. Men det er stor og fin parkeringsplass på vestsiden av hotellet, og den er våre gjester og festivaldeltakere hjertelig velkommen til å benytte seg av.

MATTILBUD

I tillegg til festivalens eget mat- tilbud, tilbyr hotellet en noe tilpasset á la carte meny denne helgen. Den finner du her: Á la carte meny 19. – 20. august. Menyen gjelder lørdag og søndag. Alle fredager i sommer har vi servert grillbuffet i bakgården vår, og det gjør vi også denne helga. Velkommen!

OMVISNING I HERREGÅRDEN

Søndag tilbyr vi omvisning i den historiske herregården. Det koster kr. 70,- å delta og varer ca 45 minutter. Tider for omvisning er kl. 14.45 og kl. 16.15.

RENOVERING

I sommer renoverer vi kjøkken og restaurant. Det er områder av hotellet som er berørt av dette, og da særlig området rundt kjøkkenet og restauranten. Vi ber om forståelse for dette, og beklager eventuelle ulemper det måtte medføre. Vi gleder oss til å flytte inn i nytt kjøkken i starten av september og ny restaurant i starten av oktober, og håper vi får muligheten til å vise deg dette ved en senere anledning.