Linda presenterer fra vårmenyen – Vaktelegg fra Hammerfjeld Gård og laks fra kjøkkenets eget røkeri

Vårens à la Carte-meny

Vår kjøkkensjef Linda Bjørgan har satt sammen en vårmeny med lokale smaker som skulle passe for enhver. Forretten som presenteres her er basert på råvarer som satt sammen for å komplementere de nydelige vakteleggene vi får levert fra Hammerfjeld Gård i Bjørnbetdal’n ytterst på Geitastranda. De driver med gjess og vaktler og har eget gårdsslakteri. Vaktler holdes for kjøtt og egg. Fuglene har god plass i store bur som er innredet med strø og granbar, samt ulike naturmaterialer etter sesong.

Laksen røyker vi selv i røykehuset vi har fått bygd utenfor kjøkkenet vårt. Den ligger først 24 timer i en sukker/salt-blanding før den tørkes i ett døgn. Da er den klar for røykehuset. Her røykes den på 40 grader i ca 9 timer. Etterpå henger den til tørk i 3 døgn til fisken er perfekt og klar til servering.

Velkommen til Restaurant Ministeren. Vi har åpent mandag – lørdag med bordreservasjon mellom 18 – 21.

Se hele vårmenyen her:
baardshaug.no/vaarmeny-2022/

Ring oss for å bestille bord.

→ 72 47 99 00

LAST NED VÅRMENYEN (PDF)