Anekdoten om to konger

01.juni inneværende år overtok Bårdshaug Herregård den daglige driften av Thamspaviljongen, der den innvendige utsmykningen prydes av to par dronninger og to par konger. Anekdoten tilsier at en ung snekker satt sammen konge- og dronningparene slik i 1935, i forbindelse med flyttingen av Thamspaviljongen fra The Wrigley Estate til friluftsmuseet Little Norway, som et lavmælt signal om at vi mennesker må få elske den vi ønsker. Nesten 90 år etter dette lavmælte opprøret, og 50 år etter at homofili ble avkriminalisert, spiller Pride og feiringen av skeiv kjærlighet en viktig samfunnsrolle i kampen for like rettigheter og retten til å være seg selv uavhengig av seksuell legning.

På Bårdshaug Herregård jobber vi kontinuerlig med å skape et arbeidsmiljø som reflekterer mangfoldet vi lever i og storsamfunnet vi leverer tjenester til. Arbeidet med å fremme likestilling og hindre diskriminering er en integrert del av vår bedriftskultur. Hos oss er mangfold en styrke og en forutsetning for å levere best mulig service til våre gjester. Det skal være rom for alle, også på historiske Bårdshaug Herregård.

Som stolt partner til OrklandsPride 2022 ønsker Bårdshaug Herregård å feire skeiv kjærlighet, mangfold, inkludering og retten til å elske den man selv vil. Vi markerer Orklands første Pride-parade 20. august med en stolt start på dagen, der Bårdshaug Herregård inviterer til regnbuefrokost, pre-parade styling, flaggheis, glitter, honnør og heiarop. Bli med du også, dette må vi gjøre sammen!

En stolt hilsen fra hele kollegiale ved Bårdshaug Herregård

KJØP BILLETT TIL REGNBUEFROKOST