Rolig høstferie i Orkland

Vil du komme deg bort i høstferien på en av de mindre travle stedene i Norge?

Et hjemmekoselig hotell i herskapelige omgivelser.

Bårdshaug Herregård er et historisk hotell, kjent for en trivelig atmosfære og god lokal mat av ypperste kvalitet. Her kan du overnatte og slappe av i trygge omgivelser. Hotellet har en hyggelig lobby og et solfylt uteområde. Den historiske herregården fra tidlig 1900-tall troner som et lite slott på hotellområdet. Og i den fine Herregårdshagen kan du spille crockett eller ta en kaffe på en av de fine benkene.

I Orkanger får du både sjarmerende småbyliv og du kan oppleve høsten i fjell og mark, i vakre farger, med speilklar luft. Spør oss gjerne om turstier i nærområdet. Du kan også leie en av våre elsykler og utforsk småbyen eller den fine Orklaparken i nærområdet. For de dagene hvor været ikke tillater utendørsaktiviteter kan vi anbefale innendørs vannlek i nyåpnet badeanlegg eller en utfordrende klatretur i Norges mest komplette klatrehall. Idrettsparken i gangavstand fra hotellet byr på aktiviteter for hele familien.

Ta høstferien hos oss i år! Søk etter ledig rom:

OPPHOLD I HISTORISKE OMGIVELSER

Psst!

Har du fått med deg vår Give Away-konkurranse i våre sosiale kanaler? Én heldig vinner kan ta med seg familien og overnatte i vårt familierom pluss at de får med seg en familiebillett til det populære Orkalandbadet. Se mer på vår Facebook-side eller vår Instagram @baardshaug på hvordan du deltar. Konkurransen avsluttes 28. november. Tvi tvi!