Siv June Øyen, vår nye bookingansvarlig

Bli kjent med Siv June Øyen, vår nye bookingansvarlig.

Siv bor på et småbruk i Skjenadalen som hun og samboeren kjøpte i 2019. Her bor de sammen med 2 hunder, 6 høner og en hane. Siv har fagbrev som resepsjonist og har tidligere jobbet både som resepsjonssjef på Nidaros Pilegrimsgård og resepsjonist på nye Britannia. Hun har også jobbet som vertskap i Reitangruppen og vært 14 år i motorsykkelbransjen med egen butikk.

Fritiden sin bruker hun på småbruket og angrer ikke en dag på at hun flyttet til Orkland. Ellers er hun også glad i tur både til fots i Orklands flotte naturområder og på veien med motorsykkelen. 

Siv:
«Jeg gleder meg til å ta skikkelig fatt på stillingen som bookingansvarlig på ærverdige Bårdshaug Herregård (som har en stor stjerne i bransjen!) og vil gjøre mitt beste for å fylle hotellet, møterommene, Restaurant Ministeren og herregården igjen. De to siste årene har vært slitsomme for hoteller og reiselivet, men jeg er positiv til fremtiden og er takknemlig for at jeg får den sammen med alle de flotte menneskene på Bårdshaug Herregård»