VINTERENS MENY

Serveres i restauranten tirsdag – lørdag fra 18-20 fra 14. januar – 30. april 2022

FORRETTER

Blinis og kaviar

Servert med ørretrogn og lokal rømme

Kr. 155,-

(Allergener: Fisk, laktose, hvete)

***

Gravet kalv fra Storkvikne Gård 

Rødvinssirup, urtekrem og hjemmelaget flatbrød

Kr. 135,-

(Allergener: Laktose, hvete, sulfitt)

***

HOVEDRETTER

Kremet fiskesuppe

Med fisk fra Trøndelagkysten,
persilleolje

Liten/ stor porsjon:   125,- / 265,-

(Allergener: Fisk, laktose, skalldyr)

***

Skrei fra Lofoten

Baconsmør og potetpurè med potet fra Solhus Gård

Kr. 395,-

(Allergener: Laktose, fisk)

***

Herregårdsbiff

Storfe fra Renskleiv Gård
Søtpotetpurè, saltbakte grønnsaker,
Ølglace med Dark ale fra Hogna bryggeri

Kr 385,-

(allergener: laktose, bygg)

***

Bresert brisket av Lam fra Aunet Gård

Lokale urter, selleripure, bakte grønnsaker,
pommes Anna med potet fra Solhus Gård
Sjy med «Røyklagt» fra Stolt bryggeri

Kr. 355,-

(Allergener: Laktose, bygg)

**

Saltbakte rotgrønnsaker

Servert med byggrynsalat toppet med urter fra Rosenvik

Kr. 235,-

(Allergener: Bygg)

***

DESSERT

Sjokoladeterte med salt karamell

Bringebærsorbet

Kr. 110,-

(Allergener: Hvete, laktose, egg)

***

Espressoiskrem

Kr. 90,-

(Allergener: Laktose, egg)

***

VINTERMENYEN i PDF-format

MENYPAKKE

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på vintermenyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Spør gjerne din servitør.

Ring oss for å reservere bord opp til 8 personer. For henvendelser på selskap over 8 personer må det reserveres i god tid på forhånd, ring oss på tlf. 72 47 99 00, eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.