VINTERENS MENY

FORRETTER

Blåskjell fra Fosen

Servert med kremet skalldyrsaus, aioli og hjemmebakt brød

Kr. 125,-

(Allergener: skalldyr, melk, egg, hvete)

***

Carpaccio av okse fra Renskleiv Gård

Med Høvding Sverre fra Orkladal ysteri, rødløkskompott og soppmajones

Kr. 125,-

(Allergener: egg, melk, sulfitter)

***

HOVEDRETTER

Kjøkkensjefens fiskegryte

Tomatisert fiskegryte, tradisjonsoppskrift etter vår kjøkkensjef Linda sin bestemor. Dagens fisk, epler, løk og fennikel.  Servert med godt brød og smør

Kr. 245,-

(Allergener: melk, fisk, hvete)

***

Burger storfekjøtt fra Reinskleiv Gård

Servert med aioli, soppstuing, syltet løk og ovnsbakte poteter

Kr. 265,-

(Allergener: melk, hvete, egg)

***

Vegetarburger fra Frosta

Servert med aioli, hummus og stekte poteter

Kr 210,-

(allergener: hvete, egg, melk)

***

Blåskjell fra Fosen

Servert med kremet skalldyrsaus, aioli og hjemmebakt brød

Kr. 185,-

(Allergener: skalldyr, melk, hvete, egg)

**

Bresert Oksekjake

Servert med cherrytomater, rotgrønnsaker, potetstappe og kremet sjysaus

Kr. 285,-

(Allergener: melk, hvete)

***

Herregårdsbiffen

Ett godt stykke kjøtt av okse fra Reinskleiv Gård. Syltet rødbeter, søtpotetpure, spicy byggrynssalat, ovnsbakte poteter og en hjemmelaget kaldrørt bearnaise.

Kr. 345,-

(Allergener: melk, egg)

***

Andebryst fra Ytterøy

Rosenkål, bakte beter, fikengele, søtpotetpure og appelsinsaus

Kr. 355,-

(Allergener: melk)

***

DESSERT

Sjokoladefondant

Servert med vaniljeis tilsmakt jordbær

Kr. 120,-

(Allergener: melk, egg, hvete)

***

Tindvedsorbet

Marengs, bringebærkompott og sprøtt bakverk

Kr. 115,-

(Allergener: hvete, egg)

***

Pasjonsfrukt pannacotta

Karamellisert hvit sjokolade og en syrlig bærsaus

Kr. 115,-

Allergener: melk

BARNEMENY

Flere av rettene på vintermenyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Spør gjerne din servitør.

Bestill bord på tlf. 72 47 99 00 eller legg igjen en melding her: