VINTERENS MENY
FORRETTER
Blåskjell fra Fosen
Servert med kremet skalldyrsaus, aioli og hjemmebakt brød
Kr. 125,-
(Allergener: skalldyr, melk, egg, hvete)
***
Carpaccio av okse fra Renskleiv Gård
Med Høvding Sverre fra Orkladal ysteri, rødløkskompott og soppmajones
Kr. 125,-
(Allergener: egg, melk, sulfitter)
***
HOVEDRETTER
Kjøkkensjefens fiskegryte
Tomatisert fiskegryte, tradisjonsoppskrift etter vår kjøkkensjef Linda sin bestemor. Dagens fisk, epler, løk og fennikel. Servert med godt brød og smør
Kr. 245,-
(Allergener: melk, fisk, hvete)
***
Burger storfekjøtt fra Reinskleiv Gård
Servert med aioli, soppstuing, syltet løk og ovnsbakte poteter
Kr. 265,-
(Allergener: melk, hvete, egg)
***
Vegetarburger fra Frosta
Servert med aioli, hummus og stekte poteter
Kr 210,-
(allergener: hvete, egg, melk)
***
Blåskjell fra Fosen
Servert med kremet skalldyrsaus, aioli og hjemmebakt brød
Kr. 185,-
(Allergener: skalldyr, melk, hvete, egg)
**
Bresert Oksekjake
Servert med cherrytomater, rotgrønnsaker, potetstappe og kremet sjysaus
Kr. 285,-
(Allergener: melk, hvete)
***
Herregårdsbiffen
Ett godt stykke kjøtt av okse fra Reinskleiv Gård. Syltet rødbeter, søtpotetpure, spicy byggrynssalat, ovnsbakte poteter og en hjemmelaget kaldrørt bearnaise.
Kr. 345,-
(Allergener: melk, egg)
***
Andebryst fra Ytterøy
Rosenkål, bakte beter, fikengele, søtpotetpure og appelsinsaus
Kr. 355,-
(Allergener: melk)
***
DESSERT
Sjokoladefondant
Servert med vaniljeis tilsmakt jordbær
Kr. 120,-
(Allergener: melk, egg, hvete)
***
Tindvedsorbet
Marengs, bringebærkompott og sprøtt bakverk
Kr. 115,-
(Allergener: hvete, egg)
***
Pasjonsfrukt pannacotta
Karamellisert hvit sjokolade og en syrlig bærsaus
Kr. 115,-
Allergener: melk