VINTERENS MENY

FORRETTER

Blåskjell fra Fosen

Servert med kremet skalldyrsaus, aioli og hjemmebakt brød

Kr. 125,-

(Allergener: skalldyr, melk, egg, hvete)

***

Carpaccio av okse fra Renskleiv Gård

Med Høvding Sverre fra Orkladal ysteri, rødløkskompott og soppmajones

Kr. 125,-

(Allergener: egg, melk, sulfitter)

***

HOVEDRETTER

Kjøkkensjefens fiskegryte

Tomatisert fiskegryte, tradisjonsoppskrift etter vår kjøkkensjef Linda sin bestemor. Dagens fisk, epler, løk og fennikel.  Servert med godt brød og smør

Kr. 245,-

(Allergener: melk, fisk, hvete)

***

Burger storfekjøtt fra Reinskleiv Gård

Servert med aioli, soppstuing, syltet løk og ovnsbakte poteter

Kr. 265,-

(Allergener: melk, hvete, egg)

***

Vegetarburger fra Frosta

Servert med aioli, hummus og stekte poteter

Kr 210,-

(allergener: hvete, egg, melk)

***

Blåskjell fra Fosen

Servert med kremet skalldyrsaus, aioli og hjemmebakt brød

Kr. 185,-

(Allergener: skalldyr, melk, hvete, egg)

**

Bresert Oksekjake

Servert med cherrytomater, rotgrønnsaker, potetstappe og kremet sjysaus

Kr. 285,-

(Allergener: melk, hvete)

***

Herregårdsbiffen

Ett godt stykke kjøtt av okse fra Reinskleiv Gård. Syltet rødbeter, søtpotetpure, spicy byggrynssalat, ovnsbakte poteter og en hjemmelaget kaldrørt bearnaise.

Kr. 345,-

(Allergener: melk, egg)

***

Andebryst fra Ytterøy

Rosenkål, bakte beter, fikengele, søtpotetpure og appelsinsaus

Kr. 355,-

(Allergener: melk)

***

DESSERT

Sjokoladefondant

Servert med vaniljeis tilsmakt jordbær

Kr. 120,-

(Allergener: melk, egg, hvete)

***

Tindvedsorbet

Marengs, bringebærkompott og sprøtt bakverk

Kr. 115,-

(Allergener: hvete, egg)

***

Pasjonsfrukt pannacotta

Karamellisert hvit sjokolade og en syrlig bærsaus

Kr. 115,-

Allergener: melk

BARNEMENY

Flere av rettene på vintermenyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Spør gjerne din servitør.

Bestill bord på tlf. 72 47 99 00 eller legg igjen en forespørsel her. Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.