Afternoon Tea i Herregården

Nyt vår versjon av en klassisk Afternoon Tea i den herskapelige Herregården. Fra Januar 2021 starter vi opp med fast Afternoon Tea siste lørdag i måneden.

Du vil bli servert fingersandwicher med lokale smaker, nybakte scones med hjemmerørt syltetøy og rømme levert fra en av våre lokale gårder, kaker og annet søtt. Alt presentert på etasje-fat sammen med ditt valg av te eller øvrig drikke. Serveres i de unike stuene i den herskapelige Herregården.

Skulle du/dere ønske å nyte din/deres Afternoon Tea helt uforstyrret – spør oss om leie av Baronesse de Spenglers værelse for din Afternoon Tea. Kanskje Trøndelags fineste værelse for et frieri?

Bårdshaug Herregård har inngått et samarbeid med Gravraak Teateliér – Blinde Bonde og Babe, om servering av deres utstøkte teer. Du kan fritt velge den teen du ønsker fra vår te-meny. Første kanne er inkludert. Ønsker du mer, blir det mot et tillegg.

Gravraak Teateliér ligger på slektsgården Gravraak på Kvål i Trøndelag. Blinde Bonde og Babe viderefører tradisjon med produksjon av mat og drikke siden 1787. Da bonden ble blind, la de om driften til urter. De sanker også vilt og blander med te fra deres småskale tevenner verden rundt. Babe er utdannet master tea blender ved ITMA, International Tea Masters Assosiation. Teene deres er nøye utvalgt i samarbeid med tebønder og andre temestre. Teene deres kommer fra de mest kjente kontinentene Afrika, Asia og Amerika.

Teen du drikker oss, kan du handle med deg hjem eller som gave til noen andre hvis ønskelig.

Vi vil tilby et utvalg av musserende viner og gode alkoholfrie juicer og Jordbærtausa. Skulle du heller foretrekke kaffe eller annet mineralvann, er vi selvfølgelig behjelpelige med det.

Kr. 375,- per person, inkludert mat og en kanne med valgt te. Bordreservasjon gjøres på telefon: 72 47 99 00

Gavetips:

Kjøp gavekort og gi bort Afternoon Tea for to peroner.

KJØP GAVEKORT

Oppdatering 18.01.2021:  Vi anser bobler som en viktig del av konseptet Afternoon Tea og velger pga. dagens restriksjoner og usikkerhet, avlyse lørdag 30. januar. Første dag med Afternoon Tea blir dermed lørdag 27. februar.