HØSTENS Á LA CARTE MENY

Menyen gjelder fra tirsdag 14. september – torsdag 18. november 2021
FORRETTER

Røkte kamskjell fra Frøya

Gulrotpurè & hollandaise 

Kr. 125,-

(Allergener: egg, laktose, skalldyr)

***

Soppsuppe fra Orkland

Sopp og trøffelolje, lokal rømme

Kr. 115,-

(Allergener: laktose)

***

Kantareller fra Orkland

Gratinert med Høvding Sverre,
lune epler & surdeigsbrød bakt på huset

Kr. 155,-

(Allergener: laktose, hvete)

***

HOVEDRETTER

Kremet sopprisotto

 Syltet lokale grønnsaker

Kr. 225,-

(Allergener: laktose, bygg)

***

Kveite fra Trøndelag

Pastinakk og ertepure, blomkål, syltet kapers og hollandaise

Kr. 345,-

(Allergener: laktose, fisk, hvete, egg)

***

Piggvar

Sautert spinat, nypotet fra Solhus Gård,
smørsaus med pepperrotkrem

Kr 365,-

(allergener: fisk, laktose)

***

Andebryst 

Kål & persilleveloutè, crispy pastinakk, gulrotpurè

Kr. 345,-

(Allergener: laktose, sulfit)

**

Vilt fra Sognlia

Tyttebærgele, hjemmelaget potetgull av poteter fra
Solhus gård, lokal sopp, rosenkål

Kr. 375,-

(Allergener: laktose)

***

Beef Wellington

Lokale grønnsaker, poteter fra Solhus gård, Rødvinsaus

(Allergener: hvete, laktose, sulfit, egg)

Kr. 425,-

Forhåndsbestilles senest kl. 21:00 dagen før. Min. 4 pers.

(Allergener: laktose)

***

DESSERT

Hjemmelaget is på
lokale tyttebær

Honningcrumble

Kr. 105,-

(Allergener: latose, egg)

***

Blåbærpai 

Mjødurtiskrem

Kr. 115,-

(Allergener: hvete, laktose, egg)

***

Karamellisert eplekake

Vaniljeis tilsmakt brunet smør

Kr. 115,-

(Allergener: laktose, egg, gluten)

***

Menypakke

SPØR OSS! – Vi setter gjerne sammen en tre-fire-fem retters fra denne menyen med gode viner, regionalt øl eller gode alkoholfrie alternativer.

BARNEMENY

Flere av rettene på menyen kan tilbys i barneporsjon til redusert pris. Vi lager også enklere retter på bestilling. Hamburger og pannekaker er populære retter. Spør gjerne din servitør.

BORDRESERVASJON

Middagservering mandag – lørdag fra 18 – 21 i hotellets restaurant.
Vi har også uteservering på godværsdager.

Bestill bord på tlf. 72 47 99 00 eller legg igjen en forespørsel her.
Vi tar kontakt for å bekrefte reservasjonen.

    Last ned menyen som PDF