TAKE AWAY OG CATERING
Nå tilbyr vi lunsjpakker som take away og catering. Vi bruker lokale smakfulle råvarer i alle våre retter. All mat enkeltpakkes av smittevernhensyn. Bestikk og serviett sender vi selvfølgelig også med.
MENY:
Smaken av Trøndelag
Badsturøkt lam fra Hitra, rømme fra Orkland, laks røkt på huset, ost fra Orkladal ysteri, spekeskinke fra Tynset, spekepølse fra Renskleiv gård, eggerøre med egg fra Storkvikne gård. Godt smør og hjemmebakt brød.
(Allergener: hvete, egg, fisk, melk)
Kr. 275,-
Dobbelt karbonadesmørbrød
Herregårdens egne karbonader, erterstuing og løk
(Allergener: hvete)
Kr. 185,-
Herregårdens kyllingsalat
Marinert kylling fra Ytterøy, friske grønnsaker, fylte paprika, syltet løk, aioli og hjemmebakt brød
(Allergener: hvete, egg, melk)
Kr. 205,-
Dagens søte
Kr. 85,-
Jordbærtausa
Jordbærdrikk laget på jordbær fra Landrø Lensvik i samarbeid med Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk
Kr. 62,-
Menyen er gyldig fra januar 2021. Vi tar forbehold om prisjustering.Tusen takk til våre lokalmat-leverandører som alltid leverer nydlige råvarer.
Orkdal Ysteri – Stokvikne Gård – Solhus Gård – Landrø Lensvik – Renskleiv Gård
BESTILLING:
Lunsjen bestilles via post@baardshaug.no eller telefon 72 47 99 00. For bestillinger opp til 20 personer vil vi gjerne vite det 24 timer før. Ønsker du å bestille til 20 pers eller flere vil vi gjerne vite det 48 timer før.
HENTING/ LEVERING:
Lunsjen kan hentes som take away mellom kl. 11:00 og kl. 14:00. Ønsker dere den levert? Vi har mulighet til å levere innenfor en 10 minutters radius mot et tillegg på kr. 350,- per tur. (Catering er kun et tilbud til bedriftskunder)
Lunsj hentes / leveres i termokasser som må leveres tilbake til hotellet, eller så kommer det er tillegg på kr. 120,- per termokasse.
BETALING:
Take away betales direkte i resepsjonen ved henting, eller faktureres til bedriftskunder hvis dette er avtalt på forhånd.