Bryllup på Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård, med sin herskapelige atmosfære og romantiske omgivelser, er det perfekte stedet for et vellykket bryllupsarrangement. Vi tilbyr kyndig veiledning på veien mot bryllupet, en profesjonell gjennomføring på bryllupsdagen, selskapsmenyer basert på regionens beste råvarer og drikkemenyer utarbeidet av hotellets vinkjennere. 

Vi tilrettelegger også for dagen-før-dagen arrangement og etterlag med hyggelige aktiviteter for brudeparet og deres gjester. For ikke å glemme; overnatting i historiske omgivelser, inkl. en deilig lokalmatfrokost for hele gjestebudet.   

Tips: Ta et avbrekk fra bryllupsplanleggingen og unn dere et Romantisk Opphold.

Bryllup i den herskapelige herregården

Den vakre herregården er et av de flotteste og mest spesielle selskapslokalene vi har i distriktet. Den er bevart i all sin prakt siden starten på 1900-tallet og er som skapt for et romantisk bryllup. Selve middagen gjennomføres i spisestua eller biblioteket, og alle de historiske stuene kan stå til deres disposisjon. Overnatting for brudeparet i Baronesse de Spenglers værelse eller Kongerommet gjør opplevelsen komplett. Den beste gjesteopplevelsen i herregårdens stuer er for middagsselskap opp til 40 personer.

Bryllup i festsalen

Inne på hotellet har vi den flotte festsalen, der herregårdsstilen møter moderne design. Festsalen rommer opp til 120 gjester og passer derfor veldig godt til større bryllupselskap. Den ligger vegg i vegg med lobbyområdet, Jaktbaren og uteområdet på baksiden og det kan enkelt og godt tilrettelegges med bar, dans og underholdning. 

Utenfor festsalen finner dere vår hyggelige bakgård. Her har vi et fint, møblert uteområde med parasoller og varme, som holder dere tørre og varme, dersom trønderværet ikke skulle vise seg fra sin aller beste side. Perfekt for «kvelden før»-arrangement eller som et supplement til festsalen. 

Deres store dag blir godt ivaretatt hos oss

Utendørs seremoni på Bårdshaug herregård

Området mellom herregården, borgstua og hotellbygget kalles borggården. Dette er et utsøkt og intimt sted for selve vielsen. Vi pynter etter ønske, legger ut rød løper og arrangerer på best mulig måte for gjestene. Dere gir hverandre deres ja. 

Vi har gjennomført flere flotte bryllup i selskapstelt i herregårdsparken, og setter dere gjerne i kontakt med vår leverandør av selskapstelt som leverer telt til ønsket antall personer i parken for gjennomføring av vielse, bespisning, «kvelden før-arrangement» eller selve bryllupsfesten. Vi kan også ordne til vielse i herregården eller i Thamspaviljongen.

Baardshaug_tegning_neg

Hva koster et bryllup på Bårdshaug Herregård?

Avhengig av størrelse på selskapet koster et bryllup på Bårdshaug Herregård (priser 2024) fra kr. 19 500,-. Dette inkluderer leie av lokaler til middag og fest, samt en dedikert bryllupsplanlegger. I tillegg tilfaller en kuvertpris på minimum kr. 1 900,- per person som inkluderer aperitiff, 3-retters selskapsmeny, 3 enheter drikke til maten, samt avec og serveringstillegg for kaffe, kaker og nattmat. Tjenester som tilrettelegging av vielse, blomster, overnatting, bar, oppgraderte mat- og drikkemenyer m.m. kommer i tillegg. 

Dere er velkomne til en grundig visning av våre selskapsfasiliteter, samt en hyggelig prat om deres ønsker for feiringen. Bårdshaug Herregård vil følge dere opp med et skreddersydd tilbud på de tjenester som er aktuelle for deres bryllup. Det påløper en fast kostnad på kr. 3 000,- for visningen, samt et skreddersydd bryllupstilbud fra en av våre selskapsplanleggere. Dersom dere velger å reservere bryllupet hos oss, trekker vi fra denne summen på sluttregningen deres.